• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

TU campus

Trainingen

Er vinden continu veranderingen plaats in uw vakgebied. Systemen, richtlijnen of installaties vernieuwen. Om vakwerk te blijven leveren is het belangrijk dat u uw kennis en vaardigheden op peil houdt. Bij Technische Unie bent u hiervoor in goede handen.

Basistraining KNX systeemopleiding

Basistraining KNX systeemopleiding

In de 3-daagse basistraining KNX leert u hoe elektrotechnische installaties met aansluiting op een KNX-bussysteem worden ontworpen en in gebruik genomen. Na het afronden van de basistraining ontvangt u een certificaat van deelname. Deze basistraining is voldoende voor monteurs of servicemonteurs om aan een KNX installatie te werken.

Zonnepanelen Module 1: Basiskennis

PV Module 1: Basiskennis PV

Overweegt u om zonnepanelen te installeren of heeft u al enige ervaring, maar nog niet de theoretische basis? In deze cursus leert u de basisprincipes van zonne-energiesystemen kennen. Van verschillende soorten zonnepanelen en omvormers tot montagemateriaal. Naast een flinke dosis basiskennis komt in deze cursus ook al een stukje van de praktijk aan bod omdat de verschillende producten aanwezig zijn.

Zonnepanelen Module 3: Aansluiten zonne-energiesysteem binnenshuis

PV Module 3: Aansluiten PV installatie binnenshuis

Kunt u de panelen al monteren op het dak maar wilt u de fijne kneepjes van het aansluiten binnenshuis leren? In deze cursus leert u de juiste omvormer te selecteren en installeren. Ook gaat u onder begeleiding van een ervaren trainer/zonnepanelen-installateur zelf aan de slag met het aansluiten van het zonne-energiesysteem op de meterkast.

Zonnepanelen Module 2: Installatie van zonnepanelen op het dak

PV Module 2: Installatie van zonnepanelen op het dak

Heeft u al enige basiskennis van panelen, omvormers en onderconstructie en wilt u nu starten met het installeren van zonne-energiesystemen? In deze cursus leert u hoe u een compleet zonne-energiesysteem op het dak installeert. Onder begeleiding van een ervaren trainer/zonnepanelen-installateur gaat u zelf aan de slag met het installeren van panelen op een oefendak.

Warmtepomptraining

De energietransitie biedt enorme kansen voor installateurs. Vooral de warmtepomp is populair. Maar hoe werkt zo’n warmtepomp eigenlijk? Welke typen zijn er? Hoe installeert u deze? Welke mogelijkheden zijn er in bestaande bouw? U ontdekt het in de 2-daagse warmtepomptraining bij Technische Unie Zwolle.

Basistraining NEN1010

NEN 1010: de elektrotechnische installatiebranche kan er niet omheen. Bent u al op de hoogte? In samenwerking met het instituut NEN bieden wij u een unieke kans deze kennis op te peil te brengen tijdens een eendaagse training.

Houd uzelf scherp met deze trainingen