• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Trainingen

Trainingen en cursussen

Er vinden continu veranderingen plaats in uw vakgebied. Systemen, richtlijnen of installaties vernieuwen. Om vakwerk te blijven leveren is het belangrijk dat u uw kennis en vaardigheden op peil houdt. Bij Technische Unie bent u hiervoor in goede handen.

NEN-EN-IEC 60204-1 Elektrische uitrusting van machines (copy)

U bouwt, modificeert, renoveert of inspecteert machines. Bij het inrichten van de elektrische uitrusting van machines heeft u te maken met de norm NEN-EN-IEC 60204-1. In deze training leert u de wettelijke eisen aan elektrische veiligheid en de relatie van deze norm met andere normen.

Basistraining NEN1010

NEN 1010: de elektrotechnische installatiebranche kan er niet omheen. Bent u al op de hoogte? In samenwerking met het instituut NEN bieden wij u een unieke kans deze kennis op te peil te brengen tijdens een eendaagse training.

Machineveiligheid in één dag bij Technische Unie

Wilt u uw kennis van machineveiligheid vergroten, maar heeft u geen tijd voor een meerdaagse opleiding? In deze training worden in één dag verschillende belangrijke onderwerpen op het gebied van machineveiligheid op een interactieve manier behandeld, met aandacht voor uw eigen praktijksituatie.