• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Thuiscomfort.nl

De markt voor zorg en wonen biedt enorme kansen. Maar liefst 47% van de ouderen (50-plussers) wil de huidige woning geschikt maken voor de toekomst. 85% van hen is bereid hierbij kosten te maken. En 89% van deze koopkrachtige groep vindt dat zij zelf verantwoordelijk is voor woningaanpassingen. Reden genoeg voor Technische Unie om Thuiscomfort.nl te lanceren.

Online inspiratieplatform
Thuiscomfort.nl is een nieuw online inspiratieplatform dat de belangrijkste leveranciers en ruim 500 installateurs en aannemers op het gebied van comfortabel, levensloopbestendig en aangepast wonen bijeenbrengt.

Thuiscomfort.nl: comfort voorop
Op Thuiscomfort.nl worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van huis en comfort, levensloopbestendig en aangepast wonen besproken en de nieuwste en meest opvallende producten en diensten getoond. Daarbij ligt de nadruk niet op hulpmiddelen met een zorguitstraling, maar juist op zaken die mensen als comfort en gemak ervaren.

Consumenten mogelijkheden tonen
Met Thuiscomfort wil Technische Unie consumenten laten zien dat de markt volop in beweging is en dat er veel meer beschikbaar is dan je misschien op het eerste gezicht zou zeggen. Denk aan huisautomatisering, opritverwarming, een kraan waaraan je je niet kunt branden, een LED-spoor in de vloer waarmee het toilet ’s nachts eenvoudig te vinden is of verlichte stopcontacten.

Positie aangesloten installateurs en aannemers versterken
Natuurlijk hebben ook verlaagde drempels, antislipvloeren, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en instapbaden een plaats op Thuiscomfort. Maar het inspiratieplatform biedt vooral oplossingen die slim, comfortabel, vernieuwend én fraai zijn. Om daarmee de commerciële positie van de bij Thuiscomfort aangesloten installateurs en aannemers te versterken.

Ook Thuiscomfort-partner worden?
Bent u ook actief op het gebied van comfortabel, levensloopbestendig of aangepast wonen? Meld u dan snel aan als Thuiscomfort-partner en ontvang gerichte aanvragen van consumenten.


Bekijk het inspiratieplatform Thuiscomfort.nl


* Cijfers inleiding: BureauVijftig

Lees meer over: