• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

In het Inspiratiecentrum Zwolle biedt Technische Unie een aantal trainingen op het gebied van zonnepanelen:

In het Inspiratiecentrum Zwolle biedt Technische Unie een aantal trainingen op het gebied van zonnepanelen:

PV Module 1: Basiskennis PV

Overweegt u om PV-systemen te installeren of heeft u al enige ervaring, maar nog niet de theoretische basis? In deze cursus leert u de basisprincipes van een PV-installatie kennen. Van verschillende soorten zonnepanelen en omvormers tot montagemateriaal. Naast een flinke dosis basiskennis, komt in deze cursus ook al een stukje van de praktijk aan bod omdat de verschillende producten aanwezig zijn.

Bekijk cursus

PV Module 2: Installatie van zonnepanelen op het dak

Heeft u al enige basiskennis van panelen, omvormers en onderconstructie en wilt u nu starten met het installeren van PV-systemen? In deze cursus leert u hoe u een compleet PV-systeem op het dak installeert. Onder begeleiding van een ervaren trainer/PV-installateur gaat u zelf aan de slag met het installeren van panelen op een oefendak.

Bekijk cursus

PV Module 3: Aansluiten PV-installatie binnenshuis

Kunt u de panelen al monteren op het dak maar wilt u de fijne kneepjes van het aansluiten binnenshuis leren? In deze cursus leert u de juiste omvormer te selecteren en installeren. Ook gaat u onder begeleiding van een ervaren trainer/PV-installateur zelf aan de slag met het aansluiten van de PV-installatie op de meterkast.

Bekijk cursus

PV Module 4: PV verkopen – commercieel

Veel klanten willen verduurzamen, er ligt een enorme markt. Maar hoe overtuigt u uw klanten om een PV-systeem te nemen? Welke gesprekstechnieken kunt u inzetten in uw klantgesprekken? En welke stappen doorloopt u hierbij? Dit komt allemaal aan de orde in de cursus PV verkopen.

Bekijk cursus