• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Verlichting

Goede verlichting is belangrijk. Of u nu een woonhuis, openbaar gebouw, school of industriële omgeving verlicht. Verlichting beïnvloedt de sfeer, productiviteit én veiligheid.

De laatste jaren krijgen opdrachtgevers en eindgebruikers ook steeds meer belangstelling voor licht in relatie tot gezondheid, productiviteit en energiegebruik.

Energiebesparing door verlichting
Verlichting zorgt voor 14% van al het elektriciteitsverbruik in Nederland. Met handige verlichtingsoplossingen kan hierop zo’n 40% worden bespaard. Soms kan deze besparing zelfs oplopen tot 70%. Dat vermindert de CO2-uitstoot en bespaart veel geld.

Betere prestaties door verlichting
Goede verlichting zorgt voor beter zicht, betere oriëntatie, minder oogvermoeidheid en minder ongevallen. Het verhoogt de concentratie en reactiesnelheid. Dit is van belang op de werkplek, maar ook in (bijvoorbeeld) scholen is goede verlichting ontzettend belangrijk.

Gezondheid door verlichting
Intelligente verlichting versterkt onze biologische klok. Hierdoor slapen we ’s nachts goed en functioneren we overdag beter. In zorginstellingen kan hiervan handig gebruik worden gemaakt.

Podcast: Verlichting is méér dan alleen licht

Goede verlichting is belangrijk. Of u nu een woonhuis, openbaar gebouw, school of industriële omgeving verlicht. Verlichting beïnvloedt de sfeer, productiviteit én veiligheid. In deze podcast neemt Lichtadviseur Friggo de Vries u mee in de wondere wereld van verlichting, want verlichting is méér dan alleen licht.

Lichtadviseurs

Vanaf 2020 beschikt Technsiche Unie in heel Nederland over goed opgeleide lichtadviseurs. Wilt u meer weten of heeft u een concrete vraag? Neem contact op via e-mail of via uw vaste verkoopkantoor.

Verlichting bij Technische Unie
Bij Technische Unie kunt u terecht voor alles op het gebied van verlichting. Wij helpen u met:

De markt is er klaar voor, u ook?
De markt is er klaar voor. Opdrachtgevers en eindgebruikers zijn geïnteresseerd in beter licht voor een plezierige en gezonde woon- en werkomgeving. Het is aan u om deze kans te benutten. Neem contact op met uw verkoopkantoor voor meer informatie.

Lees meer over: