• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Veiligheid

Veiligheid is een breed begrip. Het kan betrekking hebben op een gevaarlijke situatie, een gevoel, goede beveiliging of een veilige manier van bouwen en werken. U kunt uw klanten helpen bij het creëren van een veilige situatie met de juiste voorlichting en de toepassing van de juiste oplossingen en producten.

Om de veiligheid van gebouwen, woningen en kantoren te waarborgen en gevaarlijke situaties zoveel mogelijk te beperken gelden er verschillende wetten, voorschriften en regels. Fabrikanten ontwikkelen handige tools die u helpen bij het op de juiste wijze toepassen van beveiligingssystemen en producten.

Informatie
De themapagina Veiligheid is onderverdeeld in vijf thema’s: Brandpreventie, Inbraakpreventie, Toegangscontrole, Verlichting en Cameratoezicht. Op alle themapagina’s vindt u algemene informatie over het onderwerp die u gaat helpen bij het adviseren van uw klanten en het maken van de juiste keuzes voor diverse veiligheidsoplossingen. Tevens vindt u bij alle onderwerpen een overzicht van wet- en regelgeving en nuttige tools en links naar andere informatieve websites.

Nieuws en assortiment
Daarnaast vindt u het laatste nieuws op het gebied van veiligheid overzichtelijk gepresenteerd. Ook vindt u een overzicht van het bijbehorende assortiment van Technische Unie op het gebied van veiligheid. Lees verder over het onderwerp van uw keuze:

Brandpreventie
Inbraakpreventie
Toegangscontrole
Cameratoezicht
Verlichting
CPR

Lees meer over: