• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Steeds meer organisaties en leveranciers introduceren handige hulpmiddelen zoals besparingscalculators en verkooptools. Ook verschijnen er steeds meer brochures over het verkrijgen van subsidies en het op de juiste manier adviseren van klanten over duurzaam en toekomstgericht (ver-)bouwen.

- Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen
De "Financieringswijzer Energiezuinig (ver)bouwen" geeft een overzicht van de huidige financieringsmogelijkheden. Bouwbedrijven kunnen hiermee klanten adviseren over hun financieringsmogelijkheden energiezuinig (ver)bouwen.

- Meer met Minder
Op de website Meer met Minder is veel relevante informatie verzameld over de mogelijkheden van energiebesparing door middel van het plaatsen van dubbel glas, isolatie, led-verlichting, et cetera. Ook brengt de website consumenten die aanpassingen willen doen in contact met bouwondernemers en installateurs.

- WoonConnect
WoonConnect is een online-applicatie waarmee bewoners, woningcorporaties en ontwikkelaars zelf kunnen zien en bepalen hoe een woning eruit gaat zien.

- Energiebesparingsverkenner
De Energiebesparingsverkenner laat u in enkele stappen de energiebesparingsmogelijkheden van een woning zien, en berekent meteen uw financiële voordeel.

Brochures en naslagwerken

- Technoscoop Duurzaam Special
Ieder jaar geven we het magazine Duurzaam uit, een speciale editie van de Technoscoop. In deze special delen specialisten en collega’s hun visie op duurzaamheid. Ook vindt u in het magazine duurzame producten en energiebesparende oplossingen van onze leveranciers.

- ‘Geld verdienen met duurzaamheid’
Praktische ondersteuning voor het MKB dat zich richt op het duurzaam verbouwen van individuele koopwoning. (PDF)

- BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie 2014 versie 1.0
Informatie over het BREEAM Keurmerk voor duurzame vastgoedobjecten, Beoordelingsrichtlijn 2014 versie 1.0, september 2014. (PDF)

- Thuiscomfort Demohuis
Laat u inspireren in de online demonstratiewoning van Thuiscomfort. In ieder vertrek van de woning treft u ideeën en tips aan voor comfortabel en zorgeloos wonen. Praktisch en verrassend. Met de producten en technische oplossingen van nu op een rij.

Lees meer over: