• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Smart Solutions

Als installateur krijgt u steeds vaker vragen van klanten over slimme apparaten, domotica of smart home. Daarom hebben we de meestgestelde vragen over smart solutions voor u op een rij gezet.

 

Bekijk alle vragen over Smart Home

 

Smart Home Toepassingen

De toepassingen voor Smart Home zijn vrijwel onbegrensd. Een ‘alles aan/uit’-schakelaar die de verlichting dooft, en ook meteen het gasfornuis en de stopcontacten afsluit. Een detector naast het bed, waarmee ’s nachts een deel van de verlichting aangaat als de bewoner het toilet bezoekt. Verlichting die op het zonlicht en/of beweging reageert. Aanraakvrije kranen die openen bij nabijheid van handen en sluiten bij wegtrekken ervan. Temperatuursensors die de verwarming en/of airconditioning bedienen al naargelang het uur van de dag en de aanwezigheid van personen. De verwarming op afstand aanzetten via een smartphone (de slimme thermostaat). En zo zijn er nog veel meer toepassingen op te noemen.

Bekijk alle toepassingen

Smart Home Systemen

Wie nu een slimme thermostaat koopt, schaft later waarschijnlijk een alarmsysteem en camera van dezelfde leverancier aan. Niet per se omdat het merk bevalt, maar omdat niet alle systemen vlekkeloos samengaan. Daarom is het goed om bij verkoop van een systeem rekening te houden met uitbreidingsmogelijkheden en de toekomstwensen van de klant. 

Bekijk alle systemen

Lees meer over: