• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Technische Unie levert, naast een ruim assortiment, ook maatwerk op het gebied van persoonlijke bescherming. Zoals gehoorbescherming op maat, veiligheidsbrillen op sterkte en passessies op locatie.

Otoplastieken

Otoplastieken worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor alle situaties. Ze zijn bovendien prettig om te dragen. Otoplastieken kunnen van een filter worden voorzien, zodat ze bepaalde frequenties wel dempen en andere niet. Hierdoor kan men elkaar op de werkvloer blijven verstaan en alarmsignalen blijven horen, terwijl schadelijk geluid wordt tegengehouden. Demping is mogelijk tot 25 dB(A).

Net als andere gehoorbescherming is het ook bij otoplastieken van belang om ze goed schoon te houden. Omdat de gehoorgang verandert van vorm, is het belangrijk dat de gebruiker eens per jaar nagaat of de otoplastiek nog goed past. De meeste otoplastieken gaan 2 à 3 jaar mee, krijgen eens per jaar een servicebeurt en er zit garantie op. Ze zijn erg licht en ongevoelig voor beschadigingen.

Brillen op sterkte

Technische Unie kan u voorzien van veiligheidsbrillen op sterkte. Dit betekent een vakkundige opmeting door een opticien in uw buurt en geheel afgepast naar wens.

Passessies

Er bestaat de mogelijkheid om passessies op locatie te organiseren. Er zijn twee mogelijkheden:
• Technische Unie stuurt een passerie naar u toe, zodat uw werknemers de kleding kunnen passen.
• U kiest voor een fysieke passessie op een locatie naar keuze.

Vending Solutions

Persoonlijke beschermingsmiddelen, u heeft ze ongetwijfeld op voorraad. Maar hoeveel eigenlijk en waar? Hebben uw medewerkers altijd gemakkelijk toegang tot de benodigde materialen? Hoe zorgt u ervoor dat de voorraad steeds op peil is? Ontdek de mogelijkheden van onze Vending Solutions.

Tijdwinst
- Uw medewerkers hebben op de werkplek altijd toegang tot de veelgebruikte artikelen.
- Vermindering van loop- en wachttijden.
- Minder tijd kwijt aan bestellen, controleren en inruimen van artikelen.

Minder faalkosten
- U reduceert het aantal administratieve handelingen in uw bedrijf en daarmee de kans op fouten.

• Flexibiliteit
- Het type machine wordt afgestemd op het door u gekozen assortiment.

• Overzicht
- Doordat de machine iedere handeling registreert, krijgt u inzicht in de voorraad en in het verbruik per medewerker. Dit voorkomt overmatig verbruik van artikelen.
- U betaalt alleen voor datgene dat u hebt gebruikt.


Meer informatie

Neem voor meer informatie over bovenstaande diensten contact op met uw verkoopkantoor.