• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Veranderende consumentenwensen, stevige concurrentie, prijsdruk en steeds strengere eisen voor voedselveiligheid hebben allemaal invloed op uw productie- en bedrijfsstrategie. De markt vraagt om een steeds grotere variëteit aan producten, die tegelijkertijd uiterst kostenefficiënt geproduceerd worden. Met behoud van de hoogste kwaliteit.

September en oktober 2020: maand van de voedingsindustrie

Het onderwerp voedselveiligheid en -hygiëne heeft momenteel meer aandacht dan ooit. COVID-19 zorgt ervoor dat de voedingsindustrie opnieuw kritisch naar haar processen kijkt. Met onder andere een webinar en een groot aantal innovaties praten we u bij op dit vlak.
Houd deze pagina in september en oktober dus extra in de gaten en meld u aan voor onze nieuwsbrief. (Selecteer 'Industrie').

Webinar met Wouter Burggraaf, ABB, RITTAL en SMC

Op 28 september en op 8 oktober 2020 organiseren we een webinar met specialist Wouter Burggraaf en leveranciers ABB, RITTAL en SMC. Gebruik een van de onderstaande links om u in te schrijven voor uw voorkeursdatum:
28 september 2020, 13.00-14.30 uur
8 oktober 2020, 13.00-14.30 uur

Benieuwd wat u kunt verwachten? Lees het verslag van het eerste lunchwebinar op 21 september 2020.

Maand van de Voedingsindustrie

Kennisnetwerk

Technische Unie vormt met haar leveranciers een uitgebreid kennisnetwerk dat producten en oplossingen biedt gericht op kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van uw productieprocessen. Samen verhogen wij uw productiviteit, verlagen wij productiekosten en verbeteren wij de veiligheid in de productieomgeving. Van de beschikbaarheid van reserveonderdelen tot en met industriële automatisering leveren wij producten en systemen die de efficiëntie van uw processen verhogen en de complexiteit verminderen.

Compleet assortiment

Met het assortiment van Technische Unie voor de voedingsmiddelenindustrie weet u zeker dat u voldoet aan de regelgeving voor voedselveiligheid.

Producten voor de voedingsindustrie

Voedingsmiddelenindustrie brochure

Download onze gratis Voedingsmiddelenindustrie brochure en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen in alle stappen van uw productieproces.

alttekst

Download gratis brochure

Blijf op de hoogte

Volg onze industriepagina op LinkedIn en blijf op de hoogte.