• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Technische Unie biedt u ondersteuning in de kritische bedrijfsprocessen en in alle fasen van uw productieproces. Onze industriespecialist is uw sparringpartner tijdens de gehele product lifecycle van de machine. Of het nu om de engineering, samenstelling, het onderhoud of het proces van verkoop van machines betreft, onze diensten ontzorgen uw bedrijfsproces.

Image Map

Industrie assortiment

Technische Unie biedt u een zeer compleet assortiment van maar liefst 1,5 miljoen E- en W-producten van meer dan 1.200 leveranciers waardoor u kunt profiteren van one stop shopping: alles bij één groothandel bestellen, één levering, één factuur en één contactpersoon voor een efficiënter en kostenverlagend inkoopproces. Neem contact op met uw verkoopkantoor voor meer informatie.

Technische Unie - partner voor de industrie 

Wilt u meer weten over meerwaarde die Technische Unie als partner voor de industrie kan bieden, lees dan de pagina Technische Unie - partner voor de industrie. Hier leest u alles over onze strategische partners, ons industriele assortiment en ontzorgende diensten op het gebied van voorraadbeheer, logistiek en administratie. U kunt deze informatie ook als brochure downloaden (PDF).