• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Ruim 30% van het totale energieverbruik in ons land is afkomstig van de industrie. Deze bedrijfstak levert daarmee een grote bijdrage aan de uitstoot van CO2. Dit moet anders!

Wet milieubeheer

De Wet milieubeheer verplicht bedrijven die meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas per jaar verbruiken om alle mogelijke energiebesparende maatregelen te treffen. De maatregelen zijn al officieel opgesteld, in januari 2019 wordt deze lijst geüpdatet.

Informatieplicht energiebesparing

Heeft uw bedrijf een energiebesparingsplicht? Dan dient u uiterlijk 1 juli 2019 te laten weten welke maatregelen uw bedrijf heeft genomen.

Online Wetchecker Energiebesparing

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet heeft de overheid de online Wetchecker Energiebesparing gepubliceerd. Met deze test ontdekt u binnen vijf minuten welke wettelijke verplichtingen voor uw onderneming gelden. Klik hier en krijg vandaag nog inzicht in uw energiebesparingsverplichtingen.

Energie-investeringsaftrek

Wilt u als bedrijf fiscaal voordeel behalen? Dat kan als u investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie met de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). EIA levert u gemiddeld 13,5% voordeel op. Klik hier voor meer informatie over EIA.

Inspireer en ontdek

In de komende periode zet Technische Unie diverse producten in de spotlights die u helpen met energie besparen op het gebied van:

Ook worden regelmatig inspirerende klantverhalen gepubliceerd over verduurzaming. Houd onze website, nieuwsbrief en social mediakanalen in de gaten voor het laatste nieuws en handige tips.

Technische Unie Industrie

Ontdek in het industrie portaal wat Technische Unie voor u kan betekenen.

Bezoek het industrie portaal