• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Industrie

De kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit van uw productieprocessen staan bij Technische Unie centraal. Met een assortiment van ruim 1,5 miljoen artikelen, gekwalificeerde industriespecialisten en specifieke logistieke oplossingen als 2bin, spoedleveringen, vending solutions en kitting, zijn wij uw partner in de industrie.

Generalist én specialist

Technische Unie heeft de afgelopen jaren zodanig geïnvesteerd, dat wij niet meer alleen de generalist zijn waarom we bekend staan, maar ook de specialist die de industriële klant nodig heeft. Met de kennis van uw specifieke branche die nodig is om u juist te adviseren ten aanzien van de kwaliteit en de continuïteit van uw productieprocessen.

Leverancier voor MRO én OEM

Of het nu gaat om OEM of MRO, binnen de industriële markt zijn geen twee klanten hetzelfde. Elke organisatie vraagt om een unieke benadering, zowel ten aanzien van dienstverlening, assortiment als met betrekking tot kennis van producten en processen. Technische Unie biedt dan ook industriespecifieke producten en diensten voor zowel MRO als OEM.

Lees wat wij kunnen betekenen voor MRO

Lees wat wij kunnen betekenen voor OEM

Diensten, kennis en oplossingen op maat

Technische Unie biedt diverse diensten en oplossingen die bijdragen aan het verhogen van uw productiviteit, het verlagen van uw productiekosten, het verbeteren van de veiligheid en de continuïteit van uw productieprocessen. Dat doen we voor elke klant anders, afhankelijk van zijn specifieke wensen en eisen. Op die manier heeft elke klant z’n eigen, unieke Technische Unie. De industriespecialisten op onze verkoopkantoren en in de buitendienst brengen vervolgens onze dienstverlening dichtbij.

Lees meer over onze diensten en oplossingen

Trends & Ontwikkelingen

Wij houden u graag op de hoogte aangaande actuele trends en ontwikkelingen binnen de industriële sector. Onder meer via onze website, de themapagina industrie, ons magazine Technoscoop waaronder de Industrie Special en door het organiseren van kennissessies en trainingen. Binnen de industrie zijn er een aantal ontwikkelingen gaande, waaronder Smart Industry, the Industrial Internet of Things en Power Quality & Energy Efficiency. Hier gaan wij op onze pagina Trends & Ontwikkelingen verder op in.

Lees meer over trends en ontwikkelingen

Assortiment

Technische Unie biedt u maar liefst 1,5 miljoen artikelen van meer dan 1.200 leveranciers en omvat zowel E- als W-producten. Daarvan zijn er 280.000 direct online te bestellen. Doordat Technische Unie u een zeer compleet assortiment biedt, kunt u profiteren van one stop shopping: alles bij één groothandel bestellen, één levering, één factuur en één contactpersoon voor een efficiënter en kostenverlagend inkoopproces.

Ubel, specialist in W-installaties voor de industrie
Ubel, sinds 2013 onderdeel van Technische Unie, is dé specialist als het gaat om W-installaties in de industrie. Met het complete assortiment aan appendages en de onderscheidende kennis over de mogelijke toepassingen blinkt Ubel uit in technische ondersteuning.

Lees meer over ons assortiment

Projecten & Referenties

Binnen de industriële markt zijn geen twee klanten hetzelfde. Elke organisatie vraagt om een unieke benadering, zowel ten aanzien van dienstverlening, assortiment als met betrekking tot kennis van producten en processen. Bent u nieuwsgierig naar wat Technische Unie allemaal voor u kan betekenen? Laat u inspireren door onze eerdere projecten.

Bekijk onze projecten

Training & Opleiding

Technische Unie biedt diverse trainingen en opleidingen op het gebied van industrie, bijvoorbeeld over machineveiligheid. Vanuit ons eigen opleidingscentrum in Maarssen, maar ook in samenwerking met leveranciers en andere opleidingsinstituten.

Bekijk trainingen en opleidingen

Links & Tools

Samen met onze leveranciers bieden wij u op onze website een handig overzicht van interessante links en tools op het gebied van industrie, zoals handleidingen, engineering tools en productlijsten.

Bekijk links en tools

Normen & Richtlijnen

Wij bieden u een overzicht van de belangrijkste normen en richtlijnen binnen de industrie.

Bekijk normen & richlijnen

Meer informatie

Wilt u weten wat Technische Unie voor u kan betekenen? Neem dan contact op met één van de Industriespecialisten of -vertegenwoordigers van uw verkoopkantoor.

Lees meer over: