• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

eMobility

Energiebesparing, reductie van CO2-uitstoot, maatschappelijk verantwoord ondernemen – de behoefte aan duurzame vervoersoplossingen groeit. Alle grote autofabrikanten verkopen inmiddels elektrische en hybride auto’s en het aantal elektrische fietsen in ons land ligt ver boven 1 miljoen. Zoveel is duidelijk: eMobility is een interessante groeimarkt.

Uw kansen als installateur
Voor u als installateur brengt de snelle groei van eMobility interessante kansen met zich mee. Doordat de markt van elektrisch vervoer zo snel groeit, neemt ook de vraag naar laadvoorzieningen snel toe. En u kunt als installateur deze laadvoorzieningen plaatsen.

Van installatie tot onderhoud
Als installateur kunt u meer leveren dan alleen een laadpaal of laadstation. Ook de bijkomende producten zoals de grondkabel en de aansluiting kunt u leveren. En na de installatie blijft u vaak in beeld voor service en onderhoud.

Lees alles over laadpalen


Ons eMobility assortiment

Technische Unie biedt complete laadoplossingen voor elke situatie. Zo leveren wij laadstations voor woongebouwen, horeca, winkelcentra, hotels, kantoren en overige publieke gebouwen. Daarnaast leveren wij ook alle producten die u nodig heeft voor installatie en onderhoud van een laadsysteem: van accessoires tot grondkabels en aansluitmaterialen en van simpele laadmogelijkheid tot geavanceerde totaaloplossingen. Hieronder vindt u een visuele weergave van de mogelijkheden en de verschillende producten in ons eMobility assortiment.


eMobility Schema


Meer informatie
Onder Links & Tools vindt u verdere informatie over de verschillende normen, wet- en regelgeving, en overige documentatie. Daarnaast treft u er diverse tools aan zoals de automerkenkaart en de kabelplanner.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en informatie over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Dus wilt u samen met ons de mogelijkheden van eMobility verkennen? Neem dan contact op met uw verkoopkantoor.

Lees meer over: