• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Duurzaamheid

De ambitie van Technische Unie is om uw groenste kennis- en distributiepartner te zijn. Zo willen wij graag de verduurzaming van de gebouwde omgeving in Nederland helpen versnellen door het aanbieden van totaaloplossingen die technisch en economisch haalbaar zijn. En dát doen wij met veel passie!

Stap in de wereld van duurzaam gemak

Binnen de energietransitie zien wij volop kansen voor u als vakman. Door uw klanten te wijzen op duurzame producten en energiebesparende mogelijkheden, maar ook door zélf duurzaam te ondernemen. Daarmee geeft u niet alleen het goede voorbeeld. U bespaart ook kosten!

Technische Unie kent geen grenzen om u hierbij te helpen. Wij maken het u graag gemakkelijk met ons brede duurzame assortiment, slimme oplossingen, efficiëntieverhogende diensten en specialistisch, duurzaam advies.

Zo bieden wij:

• Compleet en breed assortiment duurzame producten & oplossingen
• Deskundig advies over duurzame oplossingen
• Kennis in de vorm van trainingen op onze TU Campus
• Duurzame tools, zoals besparingscalculaties
• Gemakkelijk duurzame producten zoeken en vergelijken in onze webshop

Duurzame producten en oplossingen

Wij leveren een uitgebreid assortiment van duurzame producten en oplossingen zoals zonnepanelen, warmtepompen, smart solutions (waaronder domotica), ledverlichting, slimme klimaatbeheersing, laadsystemen voor elektrisch rijden en waterbesparende sanitairoplossingen.

In onze webshop kunt u de duurzame kenmerken van ieder product bekijken, zoals waterbesparing of energiezuinig. Tevens kunt u de resultaten van uw zoekopdracht ook vergelijken op duurzaamheidskenmerken.

Kennis via TU Campus

Technische Unie biedt u veel kennis op het gebied van duurzaamheid. Zo kunt u bij ons trainingen volgen op TU Campus. Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen of een volledige warmtepomptraining. Op TU Campus kunt u terecht om uw kennis van duurzame oplossingen op peil te brengen of te houden.

Ga naar TU Campus

 

Ondersteuning en advies van specialisten

Bent u op zoek naar ondersteuning bij uw project? Onze specialisten op de verkoopkantoren helpen u graag! Of het nou gaat om zonnepanelen, een warmtepomp voor één enkele woning of de totale verduurzaming van een gebouwde omgeving. U kunt met ál uw vragen bij ons terecht. Wij denken graag mee, ontwerpen onafhankelijke oplossingen én maken de berekeningen voor u. Vraag vrijblijvend een offerte op bij onze specialisten.

Duurzame tools, subsidies én certificeringen

Er verschijnen steeds meer duurzame tools op de markt. Met deze tools kunt u onder andere het huidige en toekomstige energiegebruik inzichtelijk maken voor uw klant. Ook geeft u uw klant snel inzicht in de besparing die wordt gerealiseerd door traditionele producten te vervangen duur duurzame oplossingen. 
Daarnaast vindt u hier informatie over certificering en subsidies.

 

Bekijk duurzame tools en meer

 

Inspiratiecentrum Duurzaamheid

Benieuwd naar de nieuwste duurzame technieken en oplossingen? Deze vindt u in ons prachtige Inspiratiecentrum Duurzaamheid in Zwolle. In het Inspiratiecentrum kunt u daarnaast verschillende trainingen volgen, zoals het installeren van zonnepanelen op een oefendak. 

Benieuwd naar ons Inspiratiecentrum? Neem eens een kijkje op de website óf plan direct een afspraak in!

 

Ga naar Inspiratiecentrum Duurzaamheid

 

Lees meer over: