• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Het datanetwerk binnen uw organisatie of bij uw klant is een zeer belangrijk instrument bij het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. De techniek op dit gebied is voortdurend aan veranderingen onderhevig. Het is van belang om de juiste beslissingen te nemen over uitbreidingen, vervangingen en/of een geheel nieuwe databekabeling.

Trainingen
U kunt verschillende RDC® trainingen volgen om uw kennis op het gebied van netwerken en installatietechnieken (praktisch) te verbreden met technische onderbouwing en meteen te worden opgeleid tot gecertificeerd RDC® installateur.

Voor wie?
De trainingen zijn bestemd voor monteurs, projectleiders, werkvoorbereiders en medewerkers van technische diensten die regelmatig actief zijn in het realiseren en onderhouden van bekabelingsystemen. De trainingen zijn ook interessant voor mensen die algemene achtergrondinformatie willen opdoen over de installatie van netwerken en zich willen oriënteren op het gebied van glasvezelbekabelingen.

Aanpak
De trainingen worden verzorgd door een onafhankelijk adviseur, die installateurs ondersteunt bij de uitvoering van hun datanetwerken. Vanuit deze ervaring brengt de docent veel herkenbare praktijksituaties in.

RDC® verdiepingscursussen en workshops voor telematica/ICT/data professionals:

  • Donderdag 4 april 2019 - RDC Verdiepingscursus - 09.00 - 16.00 uur
  • Donderdag 26 september 2019 - RDC Workshop - 09.00 - 13.00 uur

Locatie: Radiall Nederland BV, Hogebrinkerweg 15B in Hoevelaken.

Meer informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Radiall Nederland via telefoonnummer 033-2534009 of e-mailadres infonl@radiall.com.