• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Datacom & Smart Building

Technische Unie helpt u graag op het gebied van gebouwautomatisering en smart building. Wij geven merkonafhankelijk advies op maat, denken mee over totaaloplossingen die technisch en economisch haalbaar zijn én leveren u de componenten.

Wij leggen de focus op gebouwautomatisering, klimaat (koeltechniek en luchtbehandeling) en de passieve en actieve componenten van de datacom backbone. Hieronder vallen netwerkinfrastructuren (bekabeling), netwerkcomponenten en netwerkapparatuur. Zo realiseert u een optimale technische systeemintegratie tussen alle gebouwbeheerssystemen. Kortom: een smart building waarbij de eindgebruikers van het pand meer comfort op de werkplek ervaren.

Datacommunicatie
Smart Building
Trainingen
Meterverhuurservice
Nieuws
 
 

Geïnteresseerd?

Neem contact op met een van de specialisten op onze verkoopkantoren en ga een vrijblijvend gesprek aan. Of het nu gaat om het aanleggen en koppelen van netwerken, het verbeteren van de prestatie van het gebouw door energiebeheersing, de optimalisatie van technische gebouwprestaties óf slimme toepassingen ter verhoging van het comfort van de eindgebruikers. We voorzien u altijd van merkonafhankelijk maatwerkadvies.

Blijf op de hoogte


Volg de Technische Unie Datacom & Smart Building showcase-pagina op LinkedIn en blijf op de hoogte!

Volg ons op LinkedIn