• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
 • Snelle levering op uw werkplek
 • Klantenservice

Technische Unie denkt verder en biedt ook concepten aan. Samen met onze partners Knauf en Bohebiflex hebben we hiervoor een slimme wand ontwikkeld. Deze slimme installatiewand, BoWall genaamd, is gemakkelijk aan te passen en tevens simpel te bereiken.

De wand bestaat uit een wand en een volledig geïntegreerde goot die is afgedekt met een afneembare plint. De wand maakt het mogelijk om alle denkbare installaties, bekabeling of leidingen te plaatsen of te vervangen, zonder de wand te openen. Snel, gemakkelijk en kostenefficiënt. BoWall is toepasbaar in nieuwbouw of vernieuwbouw in bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, zorgwoningen, hotels of scholen.

Waarom BoWall?

 • Ontwerpvrijheid
  Installatie- en ontwerpeisen kunnen met BoWall na de bouw worden bijgesteld. Wijzigingen kunnen immers eenvoudig worden aangebracht, ook als de wanden al staan.
 • Eenvoudige en snelle aanpassingen
  Op elk gewenst moment kan de installatie simpel en snel worden aangepast. De goot is gemakkelijk bereikbaar en het toevoegen van bijvoorbeeld een wandcontactdoos is in een handomdraai gedaan.
 • Kosten- én tijdbesparend
  BoWall kan in één keer worden geïnstalleerd, zonder dat de planning vertraging oploopt. Men hoeft namelijk niet meer te wachten wanneer er een wijziging in het bouw- of installatieplan ontstaat. Hierdoor zijn de arbeidskosten, faalkosten en het meerwerk aanzienlijk lager.
 • Brandvertraging en geluidisolatie
  BoWall is uitvoerig getest op brandvertraging, geluidisolatie en stabiliteit. BoWall staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Rapporten en tests zijn op aanvraag beschikbaar.

BoWall en stekerbaar installeren: de perfecte combinatie

Slimme wand vraagt om slim installeren
Stekerbaar installeren is niet meer weg te denken: het bespaart veel tijd en voorkomt faalkosten. Door BoWall te combineren met een stekerbare installatie, kunnen ruimtes nog eenvoudiger worden aangepast.

3 tot 10 keer sneller
De afneembare plint zorgt ervoor dat de installatieruimte altijd bereikbaar blijft en bekabeling met Plug & Play stekers is 3 tot 10 keer sneller.

Meer informatie

Vragen of advies op maat?
Wilt u meer weten over BoWall? Ga dan naar www.bowall.nl.
Wilt u advies op maat? Wij helpen u graag en zijn bereikbaar via bowall@technischeunie.com

Lees meer over: