• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Prefabricage

Het versnelt het installatieproces. Het verlaagt arbeids- en faalkosten. Het verhoogt de efficiëntie van het proces de kwaliteit van het eindproduct. We hebben het over prefab.

Technische Unie levert op (E)lektro niveau prefabmateriaal. In samenwerking met Ubel leveren wij ook (W)erktuigbouwkundig en sanitair niveau prefabmateriaal. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, hierbij verzorgen wij het gehele proces met deskundig advies.

Hoe gaat prefab in zijn werk?

Technische Unie verzorgt voor u het hele logistieke proces. Wij houden onderdelen voor u op voorraad en leveren deze aan bij de prefab-centrale. Het geëngineerde prefab-onderdeel wordt voor productie in de prefab-centrale aan u aangeboden ter goedkeuring. Na uw goedkeuring wordt het onderdeel geproduceerd. Geprefabriceerde onderdelen worden gewoon opgenomen in ons magazijn. Hierdoor kunt u deze onderdelen afroepen op het moment dat het u uitkomt.

Voordelen prefab

  • Installeren met prefabs bespaart veel tijd.
  • Faalkosten en de kans op beschadiging van individuele onderdelen zijn lager, omdat de installatie in een stuk op de bouwplaats wordt geleverd.
  • Betrouwbare kwaliteit: prefabs worden in een fabriek met hoogwaardige machines gemaakt. Hierdoor hebben weeromstandigheden geen invloed op het resultaat.
  • Het vergroot de flexibiliteit, want het prefabontwerp is relatief eenvoudig aan te passen en uit te breiden.

Advies op maat

Meer weten over de mogelijkheden van prefab? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar prefab@technischeunie.com. Wij adviseren u graag over allerhande prefab-oplossingen en denken met u mee.

Download prefab folder

Lees meer over: