• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Wandoplossingen

BoWall is de wandoplossing van de toekomst. Deze kant-en-klare-wand biedt vele mogelijkheden, van snel duurzaam stekerbaar installeren tot prefab-oplossingen. De BoWall wand bestaat uit metalstud wanden welke via een geïntegreerde goot een basisinstallatie laat aansluiten op het hoofdnet.

Afneembare plint
De BoWall wand bestaat uit een wand en een volledig geïntegreerde goot die is afgedekt met een afneembare plint. Hiermee is de gehele wand aan beide zijden en op elk moment bereikbaar. De wand maakt het mogelijk om alle denkbare installaties, bekabeling of leidingen te plaatsen of te vervangen, zonder de wand te openen. Snel, gemakkelijk en kostenbesparend. BoWall is toepasbaar in nieuwbouw of vernieuwbouw in bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, zorgwoningen, hotels of scholen.

Meer informatie?
BoWall is een co-creatie van Knauf, Bohebiflex en Technische Unie. Wilt u meer weten? Download onze BoWall brochure of neem contact met ons op via bowall@technischeunie.com.

Voordelen BoWall

  • Ontwerpvrijheid Installatie- en ontwerpeisen kunnen met BoWall nog na oplevering van de bouw worden ingericht, wat zorgt voor meer flexibiliteit en rust. Het is immers mogelijk om de keuze van wandinstallaties uit te stellen tot het moment dat de behoefte duidelijk is.
  • Eenvoudige en snelle aanpassingen Op elk gewenst moment kan de installatie simpel en snel worden aangepast. Via de goot is de wand immers eenvoudig bereikbaar. Denk aan bijvoorbeeld het vervangen of toevoegen van wandcontactdozen, audio, schakelaars, water- of gasleidingen of data-aansluitpunten. Deze functie geeft je de mogelijkheid om ruimten een andere functie te geven.
  • Kosten- én tijdbesparend Wanden en installaties worden ieder in één concept aangelegd waardoor aanzienlijk wordt bespaard op arbeidskosten, faalkosten en meerwerk. Vanwege de eenvoudige en schone toegang tot de wand zijn aanpassingen snel uit te voeren. De exploitatiekosten zijn daardoor tot wel 50% lager.

BoWall geeft zekerheid

BoWall is uitvoerig getest op brandvertraging, geluidisolatie en stabiliteit en staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Rapporten zijn te vinden via de BoWall systeemwijzer.

BoWall en stekerbaar installeren; de perfecte combinatie

Een slimme wand vraagt om slim installeren. Stekerbaar installeren is niet meer weg te denken vandaag de dag; het bespaart veel tijd en voorkomt faalkosten. BoWall in combinatie met een stekerbare installatie is een optimaal flexibele, efficiënte en duurzame oplossing. De afneembare plint zorgt ervoor dat de installatieruimte eenvoudig te bereiken is en bekabeling met Plug & Play stekers is 3 tot 10 keer sneller te installeren.

Lees meer over: