• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Vending Solutions

Persoonlijke beschermingsmiddelen, bevestigingsmaterialen, kleine verbruiksartikelen: u heeft ze ongetwijfeld op voorraad. Maar hoeveel eigenlijk, en waar? En hebben uw medewerkers altijd gemakkelijk toegang tot de benodigde materialen? Hoe zorgt u ervoor dat de voorraad steeds op peil is? Ontdek de mogelijkheden van onze Vending Solutions!

Wat zijn Vending Solutions?

Technische Unie heeft haar installatielogistieke dienstverlening uitgebreid met Vending Solutions: oplossingen voor de gepersonaliseerde uitgifte van materialen. Hiermee kunt u veelgebruikte artikelen altijd beschikbaar stellen. Uw medewerkers kunnen na aanmelding via een code, pasje of persoonlijke badge, via een touchscreen aangeven welke artikelen zij nodig hebben. Als klant heeft u geen omkijken naar onze Vending Solutions. Wij leveren en plaatsen de machine, én zorgen ervoor dat hij met de juiste materialen is gevuld. U hoeft zelf dus geen bestellingen te plaatsen of voorraad bij te houden. Naast de huurprijs voor de machine betaalt u alleen voor de artikelen die worden gebruikt. Samen met u bepalen we een geschikt factuurmoment. Zo kunt u bijvoorbeeld per dag of per week betalen.

Forse besparingen

De inzet van onze Vending Solutions maakt forse besparingen mogelijk, van 20% tot wel 40% door minder verbruik en minder voorraadverschillen. Bovendien profiteert u van een efficiënter intern werkproces en minder administratieve handelingen. Ook dat betaalt zich uit, juist bij deze producten en waarschijnlijk veel meer dan u zou denken.

Ook voor uw bedrijf de juiste oplossing?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, maken we graag een analyse van uw wensen. Welk assortiment wilt u beschikbaar hebben? Wat is de omloopsnelheid van die materialen? Kunnen onze Vending Solutions bijdragen aan een efficiëntere en effectievere inrichting van uw voorraadbeheer? Welke besparing is haalbaar? We nemen het samen met u door en adviseren u graag over de beste oplossing.

Altijd maatwerk

Afhankelijk van de uitkomsten van de analyse doen we een voorstel voor een machine. Samen met u bepalen we ook het juiste assortiment. Hierbij nemen we uw huidige voorraadgegevens als basis. Er zijn meerdere typen machines beschikbaar en volledig in te richten naar uw wens. De meest voorkomende machines zijn de ToolBox, ProLock en de ProStock. Bekijk het complete overzicht van Vending Machines.

Video Vending Solutions

 
Plaatsing en bevoorrading

We richten de machine in naar uw wensen, dragen zorg voor de installatie en vullen hem ter plekke met het afgesproken assortiment. We verzorgen een uitgebreide instructie voor de hoofdgebruiker en geven uw medewerkers uitleg over het gebruik. Na plaatsing komen we indien nodig één keer per week langs om de machine te bevoorraden. Via ons systeem weten we precies wat nodig is en kunnen we direct bijsturen op eventuele veranderingen, zoals een teruglopende of juist sneller lopende voorraad. Bij eventuele storingen kunt u uiteraard rekenen op een snelle service. Uw medewerkers kunnen ons bereiken via het telefoonnummer dat op de machine staat vermeld. Onze webservice biedt u overzichtelijke rapportages. Zo heeft u altijd inzicht in de voorraad en het verbruik per medewerker.

Alle voordelen op een rij:

  • Tijdwinst: Uw medewerkers hebben op de werkplek altijd toegang tot de veelgebruikte artikelen. Vending Solutions verminderen loop- en wachttijden. Bovendien bent u minder tijd kwijt aan bestellen, controleren en inruimen van artikelen.
  • Minder faalkosten: U reduceert het aantal administratieve handelingen in uw bedrijf en daarmee de kans op fouten.
  • Flexibiliteit: Het type machine wordt afgestemd op het door u gekozen assortiment.
  • Overzicht: Doordat de machine iedere handeling registreert, krijgt u inzicht in de voorraad en in het verbruik per medewerker. Dit voorkomt overmatig verbruik van artikelen. U betaalt alleen voor datgene dat u hebt gebruikt.

Meer informatie over Vending Solutions

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Vending Solutions? Neem contact op met uw verkoopkantoor. Nog geen klant van Technische Unie? Bezoek de pagina 'Klant worden'.

Vending Solutions