• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Technische Unie vindt het belangrijk dat u gemakkelijk en snel de juiste productkeuze kunt maken. Zowel offline - met behulp van onze catalogi - als online.

Kiezen via onze website

Weet u de artikelcode van een product? Dan is een product zo gevonden. Weet u ongeveer wat u zoekt, moet het product aan een aantal voorwaarden voldoen of wilt u verschillende producten vergelijken? Ook dat is mogelijk. Op onze website kunt u:

Zoeken op specificaties of kenmerken
U kunt onbeperkt zoeken en filteren op technische specificaties of productkenmerken. U kunt gemakkelijk producten met elkaar vergelijken of een overzicht van alternatieve producten opvragen.

Zoeken met afbeeldingen
U kunt het hele assortiment op afbeeldingen doorzoeken en vergelijken.

Zoeken op duurzaamheid
In onze webshop kunt u met één druk op de knop de duurzame kenmerken van ieder product bekijken. Ook kunt u de resultaten van uw zoekopdracht vergelijken op duurzaamheidskenmerken. Zo kiest u precies het product dat aan uw duurzame eisen voldoet.

Wilt u nog een stap verder gaan? Door in onze webshop het filter 'duurzaam' aan te vinken bij uw zoekopdracht, worden alleen zoekresultaten getoond van duurzame producten.

Actuele artikelinformatie zien
Onze online artikelinformatie is altijd actueel. We bieden informatie over het product, de prijs en de beschikbaarheid.

Beschikbaarheid van producten raadplegen
Bij ieder product wordt de actuele voorraad per servicecentrum en distributiecentrum getoond. Er is een basisvoorraad die is afgestemd op de meest gevraagde artikelen. Overige artikelen hebben een langere levertijd.

Actuele prijsinformatie inzien
Per artikel ziet u de bruto adviesprijs en de netto prijs. Ook vermelden we eventuele kortingen, actieprijzen, BTW en verwijderingsbijdragen.

Informatie van onze leveranciers bekijken
Alle brochures van onze leveranciers zijn gedigitaliseerd. In de artikelinformatie is een directe link te vinden naar de website van de leverancier. Hier vindt u extra informatie zoals onderdelenschema's en montage-instructies.

Kiezen uit onze catalogi

U vindt ons assortiment overzichtelijk weergegeven in onze digitale catalogi. Veel artikelen zijn voorzien van afbeeldingen, zodat u ze direct herkent.

Wilt u de catalogi altijd en overal bij de hand hebben? Download dan de Technische Unie App in de Apple App Store of Google Play Store

Kiezen in onze servicecentra

In onze servicecentra vindt u een breed assortiment installatiematerialen. U kunt er uw producten ophalen en u krijgt er antwoord op al uw vragen. Er is altijd een servicecentrum bij u in de buurt. Elk servicecentrum houdt een standaard voorraad aan. Wanneer u specifieke materialen vaak gebruikt, dan kunnen die in grotere aantallen voor u op voorraad worden genomen.