• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Over Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor de levering van al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming, klimaattechniek en industrie.

Onze klanten zijn bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

Sonepar

Sonepar

Technische Unie maakt deel uit van Sonepar. Sonepar is een onafhankelijke familiale Groep, wereldleider in de distributie van elektrisch materiaal aan professionelen, oplossingen en aanverwante diensten.

Ubel

Ubel

Technische Unie is daarnaast uw partner voor de toepassing van appendages en afsluiters in de zorg, maritieme sector, industrie en utiliteitsbouw. Voor een optimale service op dit gebied nam Technische Unie in 2013 Ubel over. Het complete Ubel-assortiment is via Technische Unie te bestellen. De specialisten van Ubel kunnen u technisch advies geven op het gebied van hydraulische balans, legionella-preventie en stoom- en condensaatinstallaties

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsgegevens
ABN AMRO
IBAN NL71ABNA0804385750
BIC ABNANL2A
ING
IBAN NL85INGB0697662357
BIC INGBNL2A

Handelsregisternummer 33235014
KvK te Amsterdam
BTW NL 004502863B01

Certificaten Technische Unie

ISO 9001

De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

VCA

Het VCA certificaat garandeert dat er veilig en gezond gewerkt wordt op de bouwplaats.