Privé browsen: bescherm je gegevens

Gebruik privé browsen als je inlogt vanaf een apparaat dat niet van jou is. Zo voorkom je dat anderen toegang krijgen tot jouw account.

Wanneer en waarom privé browsen gebruiken?

Wij raden je aan de privémodus van een browser te gebruiken voordat je inlogt op jouw account als je bijvoorbeeld verbinding maakt met de website vanaf een apparaat dat niet van jou is:

  • Een computer of apparaat dat in een openbare ruimte wordt gebruikt
  • Een computer of apparaat uitgeleend door een vriend of familielid

Dit voorkomt dat andere gebruikers van hetzelfde apparaat je account na jou kunnen gebruiken en toegang krijgen tot je gegevens en informatie.

Hoe activeer je de privé browsen modus

1. Open een privévenster in je browser

De procedure is afhankelijk van de browser die je gebruikt. Hier zijn enkele links naar de procedures van de meest gebruikte browsers:


  •  

2. Ga naar de website en log in

3. Sluit het venster zodra je klaar bent