• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

We houden contact - juist nu!

Momenteel is het niet goed mogelijk elkaar in levende lijve te treffen. Toch kunnen we ons voorstellen dat u graag op de hoogte blijft van ontwikkelingen in de markt en bij Technische Unie.

Op dit moment is hier al een aantal goede mogelijkheden voor. Aan meer (digitale) communicatie- en informatiemiddelen wordt gewerkt

Contact met vertegenwoordiger of kantoor

Heeft u een vraag over onze dienstverlening of wilt u een prijs/offerte aanvragen? We zijn telefonisch goed bereikbaar.
Wilt u beeldbellen met een vertegenwoordiger? Gebruik dan Skype for Business of Microsoft Teams. We horen graag waar uw voorkeur naar uitgaat.

Kies voor bezorgen in plaats van een bezoek aan ons servicecentrum

Vanwege social distancing geldt op dit moment in onze servicecentra een gereguleerd deurbeleid.
Wilt u liever niet buiten in de rij staan? Kies dan bij uw telefonische of online bestelling voor afleveren op uw locatie. De chauffeurs van Technische Unie zijn goed geïnstrueerd om artikelen af te leveren met in achtneming van een veilige afstand van minimaal 1,5 meter.

Nieuwsbrieven

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, vanuit Technische Unie of de markt? Meld u dan opt-in, als u deze nieuwsbrieven nog niet ontvangt. Er zijn diverse nieuwsbrieven, deze ontvangt u afhankelijk van het segment waarin u werkzaam bent.

Volg ons op social media

Op social media beschikt Technische Unie over verschillende kanalen. Volg ons op LinkedIn, Facebook of Instagram.
Voor specialistisch nieuws, van onze experts, zijn er LinkedIn showcasepagina's voor industrie, datacom & smart building en duurzaamheid.