• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Winkels binnenkort ook op zaterdag open

Technische Unie zaterdag open

Er wordt steeds vaker in de weekenden doorgewerkt. Om aan die trend tegemoet te komen stellen we vanaf 2 september gefaseerd elke week 2 extra vestigingen open op zaterdag. Via deze website informeren wij u over wanneer uw vestiging aan de beurt is. 

Net als op doordeweekse dagen kunt u nu straks op zaterdagen bij de winkels van Technische Unie terecht voor het afhalen van uw bestellingen, advies op maat en ons uitgebreide assortiment. Onze winkelmedewerkers staan straks elke zaterdag voor u klaar tussen 8.00 en 13.00 uur.

Vier vestigingen nu al open op zaterdag

Er zijn nu al verspreid door het land vier servicecentra open op zaterdag. De volgende filialen zijn dan geopend van 08.00 tot 13.00 uur: 

Lees meer over:

Gerelateerd

Servicecentra Arnhem, Nijmegen en Spaanse Polder ook op zaterdag open

Servicecentrum Arnhem, Nijmegen en Spaanse Polder ook op zaterdag open

Tegenwoordig ligt het werk bijna niet meer stil. Steeds vaker wordt er in het weekend doorgewerkt. Om ervoor te zorgen dat ook u in het weekend verder kunt, breiden wij onze dienstverlening in de servicecentra Arnhem, Nijmegen en Rotterdam Spaanse Polder vanaf 5 december verder uit met een zaterdagopenstelling van 08.00 tot 13.00 uur.

Zaterdagopenstelling SC Haarlem groot succes

Zaterdag 5 september was het Servicecentrum van Technische Unie in Haarlem voor het eerst op zaterdagochtend geopend. Om 8 uur gingen de deuren open en werden de eerste klanten, in bijzijn van Algemeen Directeur Jan Ferwerda, feestelijk verwelkomd met een broodje en verse koffie. De eerste ervaringen met de zaterdagopenstelling zijn zeer positief.