• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Wavin Academy officieel geopend

Wavin Academy officieel geopend

In gezelschap van zo'n 100 genodigden verrichte Wavin CEO Maarten Roef op woensdag 27 januari de officiële opening van de Wavin Academy, het eerste experience-centrum binnen de kunststofleidingindustrie in Nederland.

Van installateur tot groothandel

De Wavin Academy is een beleving voor iedereen die direct of indirect met kunststof leidingsystemen werkt. Of het nu aannemers, installateurs, adviesbureaus, architecten, medewerkers van gemeentes of groothandels zijn, in het exclusieve trainings- en belevingscentrum in Hardenberg telt maar één ding: samen werken aan beter door middel van het ervaren van systemen en oplossingen en het delen van kennis.

Inspirerende plek

Jan-Willem Viets, directeur Wavin Nederland, toonde zich in zijn openingswoord trots op en verheugd over het nieuwe 'instituut'. Hij signaleert dat de bouw in Nederland weer positieve vooruitzichten heeft en dat dit het moment is om samen met Wavin relaties te werken aan nieuwe, betere oplossingen. De Wavin Academy kan hiervoor als springplank fungeren. "De Wavin Academy is de perfecte, inspirerende plek om met een frisse blik naar het vak te kijken en te anticiperen op de toekomst."

Ervaar het zelf

Bent u benieuwd wat de Wavin Academy u te bieden heeft? Plan dan uw bezoek en/of training op wavin.nl/academy.

Lees meer over:

Gerelateerd

Expeditieactie Clean2Antarctica van start

De Solar Voyager van Clean2Antarctica nadert de Zuidpool. Het duurzame doel komt steeds dichterbij. Maar ook aan het thuisfront zitten we niet stil. Samen met 6 partners van de expeditie starten we een ijzingwekkend spannende expeditieactie. En u kunt profiteren…

Volg het gratis Wavin Level Up-programma, krijg korting tot 100%

Wavin Gear Up

Uw vakkennis over kunststof leidingsystemen naar een hoger level brengen? Als klant van Technische Unie kunt u kosteloos deelnemen aan het compleet verzorgde Level-Up-programma.

Wavin Tigris en veel nieuws tijdens ISH 2017

Wavin ISH

Naast de producten Wavin AS, een Quickstream live demo, een BIM demotafel en Gear UP, werd er tijdens de ISH op de Wavin stand wederom veel aandacht besteed aan Wavin Tigris en de nieuweling in het Nederlands geluidsarme binnenriolering assortiment: Wavin SiTech+.