• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

VSH biedt groot assortiment appendages

VSH biedt groot assortiment appendages: gevelkraan, kogelkraan

VSH heeft naast leidingsystemen een groot assortiment appendages. Ze biedt passende oplossingen voor elk drinkwatersysteem: van kunststof tot metaal, van drinkwater tot proceswater. De producten en systemen zijn uitvoerig getest en hebben alle relevante keuren.

Gevelkranen en tapkranen

VSH heeft diverse gevelkranen, vorstvrij of vorstbestendig die simpel te monteren zijn. Voor het tappen van water in drinkwaterinstallaties heeft VSH een compleet assortiment tapkranen, die allen voldoen aan NEN en DIN normen. Fraai vormgegeven, zowel met kruk als sleutel en onderhoudsvrij.

Kogelkranen

De diversiteit in kogelkranen is ook groot. Eén van de producten waarbij is nagedacht over een efficiënte installatie is de (ver)korte kogelkraan. Hierbij is de aftapgelegenheid niet vóór de kogel, maar ter hoogte van de kogel geplaatst, waardoor de inbouwlengte significant afneemt. De VSH korte kogelkranen hebben een hoogwaardige RVS-hendel met kunststofmanchet en zijn standaard voorzien van een VSH Super knelaansluiting.

BIM-ready

Daarnaast is er ruime keus aan beluchterkranen, klepstokkranen, hoekstopkranen, vul-/aftapkranen en pompkogelkranen. Een groot deel van de appendages zijn BIM-ready en dus eenvoudig in projecten in te plannen.Log in om verder te lezen

Lees meer over:

Gerelateerd

Interview Delabie: Hygiënische kranen in de zorg

Interview Delabie: Hygiënische kranen in de zorg

De sanitaire voorzieningen in de zorgsector vragen om gespecialiseerde oplossingen. “Door eerst goed in kaart te brengen wat de wensen en eisen zijn, kunnen wij de juiste oplossing voor de zorg leveren.” Dat zegt Frank Desmet, sales manager Benelux bij Delabie.

Hygiëne staat centraal bij Aquaberg

Hygiëne staat centraal bij Aquaberg

Aan een vloerput of -goot die industrieel wordt toegepast, worden hoge eisen gesteld wat betreft hygiëne, afvoercapaciteit, belasting en antislip-eigenschappen. De producten van BLÜCHER, die door Aquaberg worden gedistribueerd, voldoen aan de strenge HACCP-eisen en EN-1253 normering.

Nationaal Congres Sanitaire Technieken: legionellapreventie en hemelwaterafvoer

TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken

Op 27 juni vindt de zevende editie van het TVVL Nationaal Congres Sanitaire Technieken plaats in theater De Flint te Amersfoort. Tijdens het congres komt VVD Tweede Kamerlid Erik Ziengs zijn plannen voor een gerichtere regelgeving op het gebied van legionellapreventie toelichten. Binnen de installatiesector zijn de reacties hierop zeer verdeeld.

‘Intelligente drinkwaterleiding op komst’

‘Intelligente drinkwaterleiding op komst’

Drinkwaterbedrijf Vitens gaat in Friesland een 'intelligente' waterleiding voor drinkwater aanleggen. De slimme leiding moet eventuele problemen constateren en oplossen, nog voordat de klant hier last van heeft. Vitens heeft met deze leiding naar eigen zeggen een wereldprimeur.

Laat legionella de zomerpret niet bederven

Laat legionella de zomerpret niet bederven

Nederland geniet volop van de zomerwarmte. Maar helaas kent de zomer niet alleen pluspunten, maar ook minpunten zoals de legionellabacterie. De bacterie vermeerdert zich namelijk explosief bij een watertemperatuur van 25 tot 55 graden Celsius. Meest voorkomende bronnen van besmetting zijn leidingwaterinstallaties, whirlpools en zwembaden.