• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

TU Boot in volle vaart

TU Boot in volle vaart

Onze TU Boot is inmiddels al weer drie weken in volle vaart. De afgelopen weken meerde zij aan in Zaandam, Nijkerk, Middelburg, Breda, 's-Hertogenbosch, Veghel, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Schiedam en Nieuwegein.

Smart Solutions

De TU Boot vaart dit jaar onder de vlag van ‘Smart Solutions’. Met meer dan 125 merken van 75 leveranciers is het dé plek om elkaar te ontmoeten en te netwerken. Onder het genot van een walking dinner krijgt u van onze leveranciers informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Smart Home, Smart Building en Smart Work.

Sfeerimpressie

Bent u nog niet geweest? U heeft nog drie weken om de Smart Solutions van onze leveranciers zelf te ervaren op de boot. Benieuwd naar wat u kunt verwachten? Bekijk hier een sfeerimpressie:

Aankomende ligplaatsen

Volgende week staan Maastricht, Venlo, Nijmegen en Rhenen op het programma. Op de website TUBoot.nl vindt u het complete vaarschema en kunt u zich direct inschrijven. Op deze website vindt u ook informatie over deelnemende leveranciers, het laatste nieuws en praktische beursinformatie zoals routebeschrijvingen en parkeermogelijkheden.

Lees meer over:

Gerelateerd

Bent u al klaar voor TU boot 2018?

Van 15 oktober tot 27 november 2018 vaart de TU Boot weer door Nederland. Op de boot vindt u zowel inspirerende E- als W-oplossingen. Mis de boot niet en meld u aan!

In uw agenda: TU boot 2018

Van 15 oktober tot 27 november 2018 vaart de TU Boot weer door Nederland om u te informeren en te inspireren. Ook dit jaar vindt u op onze boot zowel E- als W-oplossingen. Bekijk alvast de exposantenlijst en meld u aan!

Bekijk de aftermovie van TU Boot 2017

TU Boot

Na 22 verschillende locaties is de vaarperiode van de TU Boot weer ten einde. Gelukkig hebben we vastgelegd hoe het er aan toegaat op de boot. Ook nieuwsgierig of simpelweg heimwee? Bekijk de video!

De TU Boot is vertrokken!

TU Boot

De eerste bezoekers zijn deze week aan boord gegaan in Zaandam, Alkmaar en Nijkerk. Al 900 E én W klanten bekeken de 100 merken en genoten van een welverdiend patatje of bitterbal. Volgende week zijn Groningen, Leeuwarden en IJmuiden aan de beurt!

Allemaal aan boord, de TU Boot vertrekt bijna!

Allemaal aan boord, de TU Boot vertrekt bijna!

Van 9 oktober tot en met 20 november 2017 vaart de TU Boot weer door Nederland. Wij zijn er klaar voor! U ook?

Voor het eerst Nat en Droog op de TU Boot

Nat en Droog op de TU Boot

Sinds 1982 wisselen E- en W-leveranciers elkaar af op de TU Boot. Het ene jaar was de TU Boot voor de elektrotechnisch installateur, het andere jaar voor de werktuigbouwkundig installateur. Dit jaar verwelkomen we voor het eerst beiden tegelijk!

Bent u al helemaal klaar voor de TU Boot? Laat uw baard staan!

Laat uw baard staan!

9 oktober is het zover: de TU Boot vaart weer door Nederland. Op de boot zal een heuse barbier aanwezig zijn. Zorg dat u er klaar voor bent: laat het scheermesje even liggen.

Weet u al wie er allemaal meevaren op de TU Boot?

Weet u al wie er allemaal meevaren op de TU Boot?

Van 9 oktober tot 20 november 2017 vaart de TU Boot weer door het land. Op de boot zullen zowel E- als W- oplossingen worden gepresenteerd. De exposantenlijst is dus imposant te noemen!

Eerste warmtepomp van Radson, alleen bij Technische Unie

Radson Zento

Radson introduceert de Zento lucht/water warmtepomp. Deze is alleen verkrijgbaar bij Technische Unie. Bekijk de warmtepomp op de TU Boot!