• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Inspiratieplatform Thuiscomfort bestaat 5 jaar!

Het inspiratieplatform van Technische Unie is Thuiscomfort.nl. Op 1 oktober 2014 ging de website live. Vijf jaar later inspireert Thuiscomfort dagelijks ruim 1.000 consumenten op het gebied van duurzaam wonen, smart home en langer zelfstandig thuis wonen.

Focus bij de start in 2014

Bij de start van het inspiratieplatform lag de focus op langer zelfstandig thuis wonen. Alles op en rond het huis van de zelfstandig wonende oudere werd onder de aandacht gebracht. In die tijd lag de nadruk op inloopdouches, wandbeugels, douchetoiletten en videodeurbellen.

Verbreding in thema's

Inmiddels zijn de thema's duurzaam wonen en smart home toegevoegd aan Thuiscomfort. Dit uit zich in producten als domotica, zonnepanelen en natuurlijk de warmtepomp. Installateurs met een specialisme in renovatie van woningen laten op Thuiscomfort zien welke opdrachten zij hebben afgerond en worden gevonden door consumenten bij hen in de regio.

Ook meedoen?

Bent u actief op de consumentenmarkt en wilt u ook gevonden worden door consumenten bij u in de regio? Bezoek Thuiscomfort en meld u aan als partner.

Lees meer over:

Gerelateerd

Overheid trekt aan de bel over privacy videodeurbellen

Overheid trekt aan de bel over privacy videodeurbellen

Eigenaren van een videodeurbelsysteem moeten melding maken van het feit dat zij bezoekers filmen. Dit schrijft NRC op basis van vragen die de krant stelde aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Comelit Visto: exclusief voor Thuiscomfort-partners!

Comelit Visto slimme video-deurbel

De slimme video-deurbel Visto van Comelit is nu tijdelijk exclusief verkrijgbaar voor u als geregistreerd partner van Thuiscomfort. U krijgt een gratis Visto training van Comelit en 15 procent korting op uw eerste bestelling van één of meerdere Visto's via Technische Unie.

Hoe werkt een warmtepomp?

Wat is een warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzame oplossing om een woning te verwarmen en om warm tapwater te verkrijgen. Maar hoe werkt een warmtepomp precies en wat zijn de voordelen?

Nominatie voor BouwKennis Marketing Jaarprijs

Onlangs heeft Bouwkennis, uit in totaal 26 ingezonden marketingcases, de 10 genomineerden bepaald voor de BouwKennis Marketing Jaarprijs 2015. Ook Technische Unie is nog in de race, met het Thuiscomfort inspiratieplatform.

Villeroy & Boch introduceert douchevloer Squaro Infinity

Villeroy & Boch introduceert douchevloer Squaro Infinity

Inloopdouches zijn dé trend op badkamergebied. Villeroy & Boch speelt hierop in met de Squaro Infinity douchevloer. Deze vloer van het solid surface materiaal Quaryl biedt douchecomfort, hygiëne én schoonmaakgemak voor uw klant. Daarnaast is het ook nog eens eenvoudig te installeren.