• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Technische Unie breidt emobility assortiment uit met EV-BOX

EV-BOX is marktleider op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en gerelateerde cloud based services. De laadstations van EV-BOX zijn universeel en kunnen gebruikt worden voor elk elektrisch voertuig. Technische Unie biedt twee verschillende varianten van EV-BOX laadstations en laadaccessoires: de home line en business line.

Technische Unie breidt emobility assortiment uit met EV-BOX

Alles-in-1 laadoplossing

Van installatie en online integratie van elk laadstation, tot de automatische verrekening van stroomnota’s. Met een alles-in-1 laadoplossing van EV-Box, kunnen alle elektrische automobilisten en dienstverleners laadstations gebruiken en beheren, met gemak en efficiëntie.

40.000 actieve laadpunten in 840 steden

EV-BOX is een Nederlandse onderneming met een eigen productie- en ontwikkelingsafdeling. Met kantoren in Amsterdam, New York, Antwerpen, Londen en Parijs, biedt EV-BOX nu meer dan 40.000 actieve laadpunten in ruim 840 steden wereldwijd, voor zowel particulieren en bedrijven, als dienstverleners. Ook is EV-Box verantwoordelijk voor de gehele laadinfrastructuur in de gemeenten Amsterdam en Rotterdam en werkt zij met diverse (overheids-)partijen samen aan uitbreiding binnen Nederland en Europa.

eMobility themapagina

De snelle groei van eMobility brengt interessante kansen met zich mee. Doordat de markt van elektrisch vervoer zo snel groeit, neemt ook de vraag naar laadvoorzieningen snel toe. Lees alles over ons assortiment en de mogelijkheden op onze themapagina eMobility.Log in om verder te lezen

Gerelateerd

Eaton xChargeIn: de nieuwe oplaadinfrastructuur voor elektrische auto's

Eaton xChargeIn

Het xChargeIn-systeem van Eaton kan naar behoefte worden geconfigureerd en (op)geschaald en voldoet zo aan alle eisen voor privé- en commercieel gebruik.

Laadpaal per 2020 verplicht voor bedrijven

Wist u dat het vanaf 2020 verplicht is voor o.a. utiliteitsgebouwen en bedrijven om minimaal één laadpaal op het parkeerterrein te installeren? Daarnaast moet er voor één op de vijf parkeerplaatsen lege buizen worden geplaatst voor nieuwe laadplaatsen in de toekomst.