• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Technische Unie breidt emobility assortiment uit met EV-BOX

Technische Unie breidt emobility assortiment uit met EV-BOX

EV-BOX is marktleider op het gebied van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen en gerelateerde cloud based services. De laadstations van EV-BOX zijn universeel en kunnen gebruikt worden voor elk elektrisch voertuig. Technische Unie biedt twee verschillende varianten van EV-BOX laadstations en laadaccessoires: de home line en business line.

Alles-in-1 laadoplossing

Van installatie en online integratie van elk laadstation, tot de automatische verrekening van stroomnota’s. Met een alles-in-1 laadoplossing van EV-Box, kunnen alle elektrische automobilisten en dienstverleners laadstations gebruiken en beheren, met gemak en efficiëntie.

40.000 actieve laadpunten in 840 steden

EV-BOX is een Nederlandse onderneming met een eigen productie- en ontwikkelingsafdeling. Met kantoren in Amsterdam, New York, Antwerpen, Londen en Parijs, biedt EV-BOX nu meer dan 40.000 actieve laadpunten in ruim 840 steden wereldwijd, voor zowel particulieren en bedrijven, als dienstverleners. Ook is EV-Box verantwoordelijk voor de gehele laadinfrastructuur in de gemeenten Amsterdam en Rotterdam en werkt zij met diverse (overheids-)partijen samen aan uitbreiding binnen Nederland en Europa.

eMobility themapagina

De snelle groei van eMobility brengt interessante kansen met zich mee. Doordat de markt van elektrisch vervoer zo snel groeit, neemt ook de vraag naar laadvoorzieningen snel toe. Lees alles over ons assortiment en de mogelijkheden op onze themapagina eMobility.Log in om verder te lezen

Gerelateerd

Moderne design wandladers van Amtron

amtron wandlader

Er komen steeds meer elektrische auto's en plug-in-hybrides op de weg. Vorig jaar had bijna 10% van alle nieuw verkochte auto's in Nederland een stekker. De vraag naar goede oplaadpunten wordt dan ook steeds groter. Technische Unie heeft de wandladers van Amtron, functioneel met een modern design, in het assortiment.

ICU Load Balancing: sneller laden met voordelige aansluiting

ICU Load Balancing: sneller laden met voordelige aansluiting

Met het toenemende aantal elektrische auto’s worden steeds meer oplaadpunten bij bedrijven geïnstalleerd. Daarnaast worden de accu’s van elektrische auto’s groter en willen gebruikers sneller laden.

Dag van de Duurzaamheid: bespaar energie met Technische Unie

Dag van de Duurzaamheid: bespaar energie met Technische Unie

Vandaag, op de Dag van de Duurzaamheid, vinden door heel Nederland duizenden duurzame activiteiten plaats, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Ook wij besteden deze maand, en deze dag in het bijzonder, aandacht aan energiebesparing en verduurzaming.

‘30 procent meer elektrische auto’s op de weg’

Elektrische auto's

In 2015 is het aantal elektrische auto’s op de Nederlandse wegen met ruim een derde toegenomen. Er werden in het hele jaar 60 duizend nieuwe elektrische auto’s verkocht, waarmee het totaal op 1 januari 2016 op 211 duizend kwam. Dat meldt het CBS op basis van cijfers van de RDW.

Op korte termijn 50.000 extra laadpunten nodig

Op korte termijn 50.000 extra laadpunten nodig

In een interview met BNR vertelt Bert Klerk, voorzitter van het Formule E-Team, dat hij een tekort vreest aan laadpunten als meer particulieren een elektrische auto gaan aanschaffen.

8.000 extra openbare laadpalen in Nederland

8.000 extra openbare laadpalen in Nederland

Onder de noemer ‘Green Deal Openbaar Toegankelijke Elektrische Laadinfrastructuur’ hebben 12 partijen een akkoord gesloten dat een flinke hoeveelheid extra laadpalen in ons land moet gaan opleveren.