• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Technische Unie bij Beste Werkgevers 2017-2018

Technische Unie is Beste Werkgever

Met een score van 7,7 op algemene tevredenheid mag Technische Unie zich Beste Werkgever 2017-2018* noemen. Technische Unie als werkgever kreeg een 7,5. Dit zijn scores waar we trots op zijn! We laten ermee zien dat we een aantrekkelijke werkgever zijn voor onze huidige en toekomstige talenten.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Onderzoeksbureau Effectory voerde in september het medewerkerstevredenheidsonderzoek bij Technische Unie uit. Maar liefst 1.814 medewerkers van TU (een respons van 74,8%) deden hier aan mee.

Beste werkgever volgens eigen medewerkers

Het keurmerk Beste Werkgever is een aantoonbaar bewijs van goed werkgeverschap. Het keurmerk is gebaseerd op onafhankelijk onderzoek onder eigen medewerkers. Bedrijven in de categorie Handel die in het onderzoek een 7,3 of hoger scoren op werkgeverschap mogen het label Beste Werkgever dragen.

Solliciteren?

Is jouw interesse gewekt en zie jij jezelf ook wel bij Technische Unie aan de slag gaan? Kijk dan op onze Vacaturepagina met vacatures voor medewerkers en stagiaires.

Lees meer over:

Gerelateerd

4 concurrenten waarvoor de e-installateur moet oppassen

De e-installateur heeft nog volop werk, maar moet de komende tijd duidelijke keuzes maken, zo verwachten onze Belgische collega’s van Cebeo. Want de concurrentie zit niet stil. De toekomst lacht diegenen toe die zich specialiseren op de juiste gebieden.

Aandeel installatie in bouw steeds groter

Bij de bouw van utiliteitsgebouwen is het aandeel van installateurs in de totale bouwproductie 47%. Bij woningonderhoud is dit zelfs 51%, zo becijferde ABN AMRO in haar Sectorprognose Bouw van januari 2019. Als gevolg van de verduurzaming van Nederland zal dit aandeel in de toekomst alleen maar toenemen.

Nieuw: Verkooppunt Assen

Nieuw: Verkooppunt Assen

Op 2 januari opent Technische Unie de deuren van Verkooppunt Assen. Hier kunt u al uw bestellingen afhalen en ons assortiment bekijken.

Omzet elektrotechnische installatiebranche in de lift

Elektrotechnische installatiebranche in de lift

Het optimisme groeit in de elektrotechnische installatiebranche. De omzet zit namelijk flink in de lift. Dit blijkt uit het recent verschenen marketingrapport 'Installatiebranche E-sector 2017'. Meer dan de helft van de installateurs zag de omzet in 2016 stijgen. In 2017 stijgt dit naar verwachting nog meer.

Stap voor stap verduurzamen. Wat doet Technische Unie zelf?

Ariane van Dijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt binnen Technische Unie al jaren een belangrijke rol. Terecht wordt weleens de vraag gesteld: wat doet Technische Unie zelf eigenlijk om te verduurzamen?

Traversewagen in distributiecentrum Alphen: efficiënter en veiliger

Traversewagen

De kabelafdeling van Technische Unie in distributiecentrum Alphen aan de Rijn kan er de komende jaren nóg beter tegenaan. Zij zijn namelijk nu in het bezit van een traversewagen. Dit betekent dat een vernieuwingsproject dat al zo'n zes jaar duurt, is afgerond. Met de traversewagen worden de haspels met kabels efficiënter en vooral veiliger vervoerd. 

Bent u vandaag ook Bewust Veilig?

Bewust Veilig

Op veel projecten, bouwplaatsen en bedrijven verspreid over heel het land wordt vandaag stilgestaan bij veilig werken. Bewust Veilig is de naam van deze campagne, die bouwers en installateurs oproept tot deelname.

Omzet technische sector blijft stijgen

Technische sector groeit

Voor technisch Nederland was 2016 een succesvol jaar. Een meerderheid van de bedrijven (53%) realiseerde een omzetstijging. Daarmee heeft de sector voortgebouwd op de groei in 2015. In dat jaar noteerde 45% een omzetgroei. Dit blijkt uit onderzoek van de ROVC TechBarometer. ROVC, partner in trainingen voor technisch Nederland, geeft met dit rapport inzicht in de markt-, HR- en opleidingstrend binnen de techniek.

Smart home-diensten groeien explosief tot 2022

Smart home

De smart home-markt stijgt explosief de komende zes jaar. Dit blijkt uit cijfers van Strategy Analytics. In 2016 besteedden consumenten nog 17 miljard dollar aan smart home-diensten. In 2022 stijgt dit naar verwachting tot 50 miljard. Een van de categorieën waar de groei explodeert is de energiesector.

Leer alles over robotica op de ‘robotacademie’

Robotacademie

Een robotacademie: die gaat er echt komen. Een Brabants bedrijf zet met steun van de overheid en universiteiten de eerste robotacademie in Nederland op. Het is de bedoeling daar jaarlijks dertigduizend mensen op te leiden om met robots om te gaan. De opleiding start dit jaar.

Inzamelstraten bij Technische Unie

Wecycle inzamelstraten

Alle 37 servicecentra van Technische Unie hebben direct bij de ingang een eigen Wecycle inzamelstraat. Als klant van Technische Unie kunt u hier uw e-waste kwijt. Technische Unie is de enige technische groothandel die haar klanten de service van een complete inzamelstraat biedt.