• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Supersnelle Draka UC HOME datakabel voor in huis

Supersnelle Draka UC HOME datakabel voor in huis

Ook in huis wordt steeds meer data gebruikt, van online streamingdiensten, camera’s, klimaatbeheersing, rookmelders en bewegingssensoren tot koelkasten die zelf kunnen bestellen. Om in deze groeiende behoefte te voorzien heeft Draka speciaal voor woningen de supersnelle en dunne UC HOME datakabel ontwikkeld.

Dunne en soepele datakabel

Waar andere datakabels voor de thuissituatie maar 1 Gb per seconde kunnen bereiken, haalt UC HOME datasnelheden van maar liefst 10 Gb per seconde over een afstand van 60 meter. Datakabels met deze snelheid zijn veelal dik en stug en daarmee niet zo geschikt voor woningen. UC HOME is met zijn diameter van 5,8 mm dun en soepel en daardoor goed verwerkbaar.

Kenmerken en voordelen UC HOME

· Speciaal voor woningen en ook kleine kantoren
· Toekomstbestendig: 10x sneller dan Cat.5e
· Goed verwerkbaar, diameter slechts 5,8mm
· Afgeschermd tegen stoorsignalen
· Witte kleur, geschikt voor de woning
· Diverse fabrikanten leveren passende connectoren van het type RJ-45Log in om verder te lezen

Gerelateerd

Draka introduceert EMC afgeschermde installatiekabel

Draka introduceert MOTOFLEX EMC, de juiste kabel voor frequentieregeling. Met een frequentieregeling wordt het toerental aangepast aan de vraag. Hierdoor verbruikt een elektromotor niet meer energie dan nodig én bespaart u energie.

Drakaflex H07RN-F Eca kabels: soepel, slijtvast en op maat

Draka heeft het pakket soepele neopreen rubber kabels uitgebreid. Ook de dunnere maten zijn vanaf nu beschikbaar bij Technische Unie.

Draka introduceert CableApp

De nieuwe en innovatieve CableApp van Draka helpt u om de juiste kabelkeuze te maken voor de meest geschikte toepassing. Deze is geschikt voor elke installatiemethode en bevat tevens alle standaard meetmethodes van NEN 1010. Lees verder en ontdek hoe deze app u verder kan helpen.

Minkels lanceert mini datacenter MatrixCube in Nederland

Minkels lanceert mini datacenter MatrixCube in Nederland

Na de succesvolle lancering van de MatrixCube in België afgelopen jaar, zal Minkels deze mini datacenter oplossing nu ook gaan aanbieden in Nederland. Na Nederland zullen landen als Zwitserland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en wereldwijde exportregio’s volgen.

Swap panel 9 biedt een flexibel computervloersysteem

Swap panel 9 biedt een flexibel computervloersysteem

Veel voorkomende problemen in computerruimtes die te maken hebben met verhoogde vloertegels kunnen gemakkelijk verholpen worden door deze tegels op bepaalde punten te vervangen met de Swap panel 9, de flexibele verhoogde vloertegel welke een integraal onderdeel is van veel computerruimtes en datacenters.

Expeditieactie Clean2Antarctica van start

De Solar Voyager van Clean2Antarctica nadert de Zuidpool. Het duurzame doel komt steeds dichterbij. Maar ook aan het thuisfront zitten we niet stil. Samen met 6 partners van de expeditie starten we een ijzingwekkend spannende expeditieactie. En u kunt profiteren…

Industrie event: Draka, de juiste kabel voor iedere industri�le omgeving

Draka Industrie Event

Data wordt een van de belangrijkste assets in de toekomstige onderneming. Betrouwbare verbindingen zijn daarom essentieel voor een betrouwbaar proces. Draka levert voor iedere industriële omgeving de juiste kabel. Tijdens het Industrie Event 2017 toont Draka hun kabeloplossingen aan de hand van 3D animaties en samples.

Draka levert compleet assortiment CPR-gegecertificeerde kabels

Draka logo

Vanaf 1 juli 2017 mogen voor permanente installaties in bouwwerken alleen nog CPR-gecertificeerde kabels in de handel worden gebracht. Daarom introduceerde Draka dit jaar veel nieuwe producten voor zowel stroom als signaal- en datacommunicatie.