• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Meer uren in uw dag nodig? Dat kan met deze dienst!

Nooit meer misgrijpen of heen en weer rijden? Technische Unie introduceert Voorraadoptimalisatie serviceauto. Een servicepakket waarmee u meer inzicht heeft in de voorraad van uw serviceauto’s. Wel zo handig!

Voorraadoptimalisatie serviceauto is een pakket van verschillende diensten zodat u perfect uw serviceauto kan beheren. In dit pakket vindt u oplossingen voor projectorders, grijpvoorraad en spoed- en serviceklussen. Zo bespaart u flink wat tijd en kosten.

Hoe werkt het:

Samen met uw vertegenwoordiger bepaalt u wat onder projectorders, grijpvoorraad en serviceartikelen valt. Dan kiest u hoe u uw projectorders wilt ontvangen. U kunt daarbij kiezen uit dag of nachtlevering op de zaak, het afhalen van de artikelen in het servicecentrum, we kunnen het afleveren op de projectlocatie of u gaat voor nachtlevering in serviceauto.

U bepaalt daarnaast welke artikelen u als grijpvoorraad, en voor spoed en service wilt in de serviceauto. Bij spoedartikelen kunt u ook kiezen om gebruik te maken van de 1-uursservice of de 24/7 calamiteitenservice. Samen bekijken we wat we kunnen doen met overgehouden materiaal vanuit een project.

De voordelen van maatwerk

Omdat u samen met ons de afspraken maakt kunnen we een ultieme maatwerkoplossing voor u creëren. Dat geeft u flinke voordelen. Niet alleen is de serviceauto overzichtelijk ingedeeld, maar ook heeft u een verlaging van de voorraadkosten in de serviceauto. Misschien kunt u zelfs wel met een kleinere serviceauto naar de klus! Door het voorraadbeheer grijpt u nooit meer mis en worden uw artikelen flexibel geleverd. Zo bespaart u veel tijd op een dag door nooit heen en weer te hoeven rijden. En dat scheelt natuurlijk ook in de brandstofkosten.

Ook profiteren van dit servicepakket?

Neem contact op met uw dichtstbijzijnde verkoopkantoor. We gaan graag met u in gesprek!

Lees meer over:

Gerelateerd

Waar is mijn bestelling? Bekijk de video!

Heeft u een bestelling geplaatst? En bent u benieuwd wanneer deze bezorgd wordt? Log in op de webshop van Technische Unie en volg uw bestelling. Het werkt als volgt:

Nieuw! Online uw bestelling volgen

Waar is uw bestelling? Vanaf nu weet u precies wanneer uw order wordt geleverd.

Nieuw: Pick Up Point Hoofddorp

Nieuw: Pick Up Point Hoofddorp

Sinds 3 april is in Hoofddorp het vierde pick-up point van Technische Unie geopend. In Hoofddorp kunt u snel uw bestelde materialen ophalen. Deze extra service is ondergebracht bij verfgroothandel Sikkens Van Eijk. De medewerkers van Sikkens Van Eijk zorgen voor de uitgifte van de goederen.

Perstangen te huur

Onze service is uitgebreid met gereedschapsverhuur! Vanaf nu huurt u voor slechts € 20,- per werkdag een perstang van Henco, Rehau, Rothenberger of Wavin. Deze service is alleen verkrijgbaar bij Technische Unie Groningen, Rotterdam Spaanse Polder, Utrecht en Zwolle.

Nieuw: Pick Up Point Axel

Nieuw: Pick Up Point Axel

Snel uw bestelde materialen ophalen? Vanaf nu kunt u gebruik maken van ons nieuwe Pick Up Point Axel in Zeeuws Vlaanderen. Deze extra service is ondergebracht in het pand van Naeye Logistics.

Klantverhaal: de revolutie van PlantLab in voedselproductie

PlantLab Technische Unie

PlantLab ontwikkelt mogelijkheden voor het kweken van planten in een volledig controleerde omgeving. In het nieuwe pand in ’s-Hertogenbosch krijgen de groeiambities van dit innovatieve bedrijf alle ruimte. Technische Unie maakte het mede mogelijk om alles op tijd operationeel te krijgen.

Service die ontzorgt: Vendor Managed Inventory (VMI)

Technische Unie biedt u verschillende ontzorgende diensten. Eén daarvan is de voorraadmanagementmethode Vendor Managed Inventory (VMI), die zorgt voor een optimaal voorraadniveau.

'Grotere projecten realiseren als ZZP’er door combineren specialismen'

MdW Machineservice installeert schakelkast

MdW Machineservice bouwde een nieuwe schakelkast voor de industriële friteuse van Vishandel Van Meines. Eigenaar Michel de Wit werkte hierbij nauw samen met een aantal andere ZZP’ers en koos voor de betrouwbare dienstverlening van Technische Unie. “Door het combineren van specialismen kun je als ZZP’er ook de grotere projecten realiseren.”