• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

SALES005-convenant ondertekend door Technische Unie

Vanaf 2020 is de nieuwe ketenstandaard SALES005 van kracht. Technische Unie is een van de eerste marktpartijen die de nieuwe standaard ondersteunt. Op 29 augustus 2019 ondertekenden Maurice van Dort, relatiemanager bij Ketenstandaard Bouw en Installatie, en Sjoerd Sipkema, manager E-Business bij Technische Unie het bijbehorende SALES005-convenant.

SALES005

SALES005 is dé standaard voor de uitwisseling van elektronische berichten in de bouw- en installatiesector. Als opvolger van de INSBOU004-ketenstandaard zorgt SALES005 voor een snelle, foutloze communicatie door automatische invoer en versturing van data. SALES005 wordt binnen Technische Unie uitgerold als onderdeel van MessageService 3.1, een oplossing voor het uitwisselen van orders, orderbevestigingen, pakbonnen en facturen.

ERP-integratie

Veel leveranciers van softwarepakketten onderschrijven SALES005. Ondersteunt uw ERP-pakket vanaf volgend jaar de SALES005-ketenstandaard? Dan profiteert u via de System 2 System-koppelingen van Technische Unie van extra bestelgemak en -zekerheid. Op die manier werkt de gehele keten, van installatiebedrijf tot groothandel en leverancier, met dezelfde informatie. Zo wordt tijdwinst in bestelling en facturatie gerealiseerd en worden vooral fouten voorkomen.

Gerelateerd

Maximaal bestelgemak met een OCI-koppeling

Maakt u al gebruik van een Enterprise Resource Planning (ERP)-pakket? Dan weet u vast van de mogelijkheden om makkelijk en snel via deze software bij ons te bestellen. Maar wist u dat u met een Open Catalogue Interface (OCI)-koppeling extra gemak heeft?

Sociale werkplaats levert secuur prefabwerk voor Breman Hasselt

Toen Breman Hasselt een bouwproject startte van 129 woningen was hun wens duidelijk: zo min mogelijk afval en logistiek “loopuren” op de bouwplaats. Samen met Technische Unie kwamen ze tot een maatwerkproject waarbij maatschappelijk ondernemen een grote rol speelt.

Breman kiest voor efficiënt proces met Nachtlevering in serviceauto

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Breman werkt met gemotiveerde medewerkers die snelle en flexibele dienstverlening bieden. Ontdek hoe Nachtlevering in serviceauto hen hierbij helpt.

Verlaagt u al kosten met prefab?

Martijn Nijmeijer is sinds drie jaar Projectmanager Business Development prefabricatie bij Technische Unie. Een veelzijdige functie waarbij hij dagelijks met een team specialisten om de tafel zit voor de beste oplossingen op het gebied van prefab.