• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Klaar voor de nieuwste IT toepassingen met Rittal TS-IT Netwerk- en Serverkasten

Rittal TS-IT Netwerk- en Serverkasten

Het succes van het Rittal TS IT rack? De hoogwaardige basismaterialen en de veelzijdigheid van de productaccessoires. Zo kunt u de functionaliteit altijd uitbreiden en aanpassen.

Ongeacht welke producten uit het enorme Rittal productprogramma worden toegevoegd – met het TS IT rack weet u altijd zeker dat het past. De kwaliteit van de toegepaste materialen staat garant voor een lange levensduur. Kastframe, deuren en dak, alles is voorzien van een beschermende laag dompelgrondlak.

Veelzijdig

De meerdelige dakplaat is afneembaar en beschikt over een eigen kabelinvoer. Dankzij de verticaal gedeelde achterdeuren is het TS IT rack zelfs in de kleinste ruimte te gebruiken. Het rack beschikt verder over een handige 180° scharnierende en afsluitbare zichtdeur aan de voorzijde. En met een belastbaarheid tot 1500 kilo en 85% luchtdoorlatende deuren én slimme oplossingen voor kabelgeleiding is het TS IT rack veelzijdig in gebruik. Zo blijft u ook in de toekomst uitstekend voorbereid op de nieuwste IT toepassingen.

Bestel Rittal TS IT rack direct in webshop

Gerelateerd

Realiseer een Gigabit dataverbinding over bestaande coaxbekabeling

Met de huidige INCA producten van Hirschmann Multimedia is het nu nóg eenvoudiger om een Gigabit dataverbinding te realiseren over de bestaande coaxbekabeling.

Verbonden met de toekomst: Zyxel biedt complete netwerkoplossing

Connectivity is een steeds belangrijker onderwerp binnen de installatiebranche. Uw klanten vragen om een betrouwbare en veilige verbinding. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met de netwerkoplossingen van Zyxel.

Rittal introduceert VX25

Rittal heeft afgelopen maandag haar nieuwste systeemkast op de Hannover Messe 2018 onthuld: de VX25. Dit systeem, de opvolger van de TS8 serie, brengt veel voordelen met zich mee én is beschikbaar via de Technische Unie EPLAN plug-in.

Legrand LCS3: Nieuwe bekabelingsoplossingen voor datanetwerken

Legrand LCS3

Legrand, specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuren, introduceert LCS3: het nieuwe assortiment bekabelingsoplossingen.

Technische Unie lanceert Rittal-calculatietool voor mechanische bewerkingen

In samenwerking met Rittal heeft Technische Unie een calculatietool ontwikkeld voor mechanische bewerkingen. Lees verder en ontdek hoe deze tool u verder kan helpen.

Industrie Event 2018 presenteert: Rittal

Rittal laat tijdens het Industrie Event zien dat de digitale tweeling met Rittal Configuration System (RiCS) binnen handbereik is en tot wel 95% tijdbesparing op engineering oplevert. Deze intuïtieve configurator is ook in het nieuwe platform VX25 opgenomen. Bezoek het Industrie Event en ontdek alle voordelen.

Klantverhaal: Moekotte succesvol zonder kapsones

Moekotte: succesvol zonder kapsones

Tukkers moderniseren paneelbouw met beproefde waarden.