• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Realiseer een Gigabit dataverbinding over bestaande coaxbekabeling

Met de huidige INCA producten van Hirschmann Multimedia is het nu nóg eenvoudiger om een Gigabit dataverbinding te realiseren over de bestaande coaxbekabeling.

Met de INCA 1G plug-in in combinatie met de HMV 41 in-home versterker realiseert u op eenvoudige wijze een supersnelle Gigabit internetverbinding over de (bestaande) coax bekabeling. U klikt de INCA 1G plug-in aan de zijkant in uw HMV 41 versterker en sluit uw internet router aan op de plug in. Vervolgens kunt u op elke coax aansluiting een Gigabit internetverbinding maken.

Klaar voor de klus

Ook beschikbaar als complete set: de INCA 1G plug-in set. U ontvangt dan zowel de HMV 41 in home versterker als de INCA 1G plug in. Met de INCA 1G set kunt u ook zonder de HMV41 een Gigabit internetverbinding instellen, om zo een oplossing te creëren voor datanetwerk in een coax installatie.

 

Bestel INCA direct

Lees meer over:

Gerelateerd

Klaar voor de nieuwste IT toepassingen met Rittal TS-IT Netwerk- en Serverkasten

Rittal TS-IT Netwerk- en Serverkasten

Het succes van het Rittal TS IT rack? De hoogwaardige basismaterialen en de veelzijdigheid van de productaccessoires. Zo kunt u de functionaliteit altijd uitbreiden en aanpassen.

Verbonden met de toekomst: Zyxel biedt complete netwerkoplossing

Connectivity is een steeds belangrijker onderwerp binnen de installatiebranche. Uw klanten vragen om een betrouwbare en veilige verbinding. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met de netwerkoplossingen van Zyxel.

Hirschmann biedt een betrouwbare industriële verbinding

De M8 en M12 wash-down connectoren en aansluitsnoeren van Hirschmann zijn geschikt voor zowel binnen- en buitentoepassingen en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Deze connectoren zorgen voor een optimale werking, zelfs onder zware omstandigheden en zijn daarnaast eenvoudig te installeren.

Legrand LCS3: Nieuwe bekabelingsoplossingen voor datanetwerken

Legrand LCS3

Legrand, specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuren, introduceert LCS3: het nieuwe assortiment bekabelingsoplossingen.

Ontdek de GECKO 4TX industriële Ethernet switch

Gecko industriële Ethernet switch

Een netwerk vormt de ruggengraat voor de onderlinge communicatie van steeds meer systemen. Hirschmann Multimedia heeft in samenwerking met Technische Unie een bewezen reputatie voor het leveren van veilige, duurzame en betrouwbare industriële netwerkcomponenten.