• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Verlaagt u al kosten met prefab?

Martijn Nijmeijer is sinds drie jaar Projectmanager Business Development prefabricatie bij Technische Unie. Een veelzijdige functie waarbij hij dagelijks met een team specialisten om de tafel zit voor de beste oplossingen op het gebied van prefab.

Verhoog de efficiëntie van uw processen

Martijn Nijmeijer over prefab: “Prefab versnelt het installatieproces, verlaagt arbeids- en faalkosten en verhoogt de efficiëntie van het proces en de kwaliteit van het eindproduct. Prefab is een belangrijke ontwikkeling in de bouw- en installatiewereld die door veel installateurs al volledig is omarmd. Het is voornamelijk maatwerk. Maar we hebben ook standaard prefabs, zoals enkelvoudige of tweevoudige contactdozen Deze kan de klant in slechts één klik op onze webshop bestellen.”

Bekijk ons assortiment

Alles onder één dak

Samen met Ubel levert Technische Unie op E- en W-niveau prefabmateriaal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schakelmateriaal, geassembleerde wandgoten en regelsets. Doordat wij alles onder één dak aanbieden, hoeven klanten niet verder te zoeken. Dit scheelt tijd én geld. Wel zo handig!” aldus Martijn Nijmeijer.

Van ziekenhuizen tot scholen en hotels

Martijn Nijmeijer: “Technische Unie heeft dit jaar zestig E prefab-projecten gerealiseerd: van elektrotechniek in hotels tot aan het maken van kabelgoten voor kluisjes op middelbare scholen, waarin stopcontacten en USB-opladers werden geinstalleerd. Ook hebben we vrijwel alle elektrotechniek in het Amphia-ziekenhuis in Breda geprefabriceerd aangeleverd. Denk hierbij aan schakelmateriaal, bedwandpanelen, verlichting, sturingskasten, zonwering en lasdozen waarin schakelingen al zijn verwerkt. Op deze manier hoeft de monteur het alleen maar aan te sluiten. Dit scheelt veel tijd en verlaagt kosten.”

Advies op maat

Meer weten over de mogelijkheden van prefab bij Technische Unie en Ubel? Download gratis onze folder of stuur een e-mail naar prefab@technischeunie.com. Wij adviseren u graag over allerhande prefab-oplossingen en denken met u mee.

Download prefab folder

Lees meer over:

Gerelateerd

Spoedservice voor Erasmus MC

Samenwerken is nu belangrijker dan ooit. Ook SPIE is een essentiële schakel in deze uitdagende tijden. Voor het Erasmus Medisch Centrum heeft SPIE met spoed een Externe Triage Unit technisch ingericht. De 24/7 calamiteitenservice van Technische Unie hielp ze hierbij.

Samen maken we het mogelijk

De installatiebranche staat niet bij de vitale of cruciale beroepen. Maar wij vinden wel degelijk dat u een cruciaal beroep heeft. Nederland heeft u nodig om te blijven draaien. Want u zorgt ervoor dat het licht blijft branden, dat er altijd warm water is en dat fabrieken belangrijke producten blijven produceren. Nederland heeft u keihard nodig. Zeker nu!

Technische Unie Industrie staat voor u klaar

Bent u werkzaam in de industrie? Heeft u interesse in ontzorging, een efficiënter bedrijfsproces én kostenreductie? Technische Unie biedt advies en services op maat voor de gehele product lifecycle van machines. Lees verder en ontdek wat wij verder voor u kunnen betekenen.

“De netwerkmeter levert mij bij grote projecten tijdwinst van 1 dag op!”

“De netwerkmeter levert mij bij grote projecten tijdwinst van 1 dag op!”

Sinds kort is het ook mogelijk om bij Technische Unie een netwerkmeter van Fluke te huren. Hiermee kunt u een datanetwerk professioneel doormeten. Elektrotechnisch installateur Rick Muilwijk van A+R Elektrotechniek heeft al meerdere malen gebruikgemaakt van de meterverhuurservice. Hoe heeft hij dit ervaren?

Met je kantoor op de bouwplaats van Westfield Mall of the Netherlands

Werken bij Technische Unie, maar dan op de bouwplaats van Westfield Mall of the Netherlands. Het is de baan van Ed Huffman, Projectmedewerker Bouwplaatslogistiek. “Eigenlijk sta ik volledig in dienst van onze klant.”

SALES005-convenant ondertekend door Technische Unie

Vanaf 2020 is de nieuwe ketenstandaard SALES005 van kracht. Technische Unie is een van de eerste marktpartijen die de nieuwe standaard ondersteunt. Op 29 augustus 2019 ondertekenden Maurice van Dort, relatiemanager bij Ketenstandaard Bouw en Installatie, en Sjoerd Sipkema, manager E-Business bij Technische Unie het bijbehorende SALES005-convenant.

Maximaal bestelgemak met een OCI-koppeling

Maakt u al gebruik van een Enterprise Resource Planning (ERP)-pakket? Dan weet u vast van de mogelijkheden om makkelijk en snel via deze software bij ons te bestellen. Maar wist u dat u met een Open Catalogue Interface (OCI)-koppeling extra gemak heeft?

Ubel - uw centrale punt voor appendages, vloerverwarming en prefab

Onze Ubel collega’s weten alles op het gebied van appendages voor de industrie en de utiliteitsbouw. De installaties en machines die in deze sectoren gebruikt worden zijn vaak erg complex. De aansluitingen van de juiste onderdelen en toestellen zijn van cruciaal belang voor het optimaal functioneren van deze systemen.

Sociale werkplaats levert secuur prefabwerk voor Breman Hasselt

Toen Breman Hasselt een bouwproject startte van 129 woningen was hun wens duidelijk: zo min mogelijk afval en logistiek “loopuren” op de bouwplaats. Samen met Technische Unie kwamen ze tot een maatwerkproject waarbij maatschappelijk ondernemen een grote rol speelt.

Breman kiest voor efficiënt proces met Nachtlevering in serviceauto

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Breman werkt met gemotiveerde medewerkers die snelle en flexibele dienstverlening bieden. Ontdek hoe Nachtlevering in serviceauto hen hierbij helpt.