• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Verlaagt u al kosten met prefab?

Martijn Nijmeijer is sinds drie jaar Projectmanager Business Development prefabricatie bij Technische Unie. Een veelzijdige functie waarbij hij dagelijks met een team specialisten om de tafel zit voor de beste oplossingen op het gebied van prefab.

Verhoog de efficiëntie van uw processen

Martijn Nijmeijer over prefab: “Prefab versnelt het installatieproces, verlaagt arbeids- en faalkosten en verhoogt de efficiëntie van het proces en de kwaliteit van het eindproduct. Prefab is een belangrijke ontwikkeling in de bouw- en installatiewereld die door veel installateurs al volledig is omarmd. Het is voornamelijk maatwerk. Maar we hebben ook standaard prefabs, zoals enkelvoudige of tweevoudige contactdozen Deze kan de klant in slechts één klik op onze webshop bestellen.”

Bekijk ons assortiment

Alles onder één dak

Samen met Ubel levert Technische Unie op E- en W-niveau prefabmateriaal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld schakelmateriaal, geassembleerde wandgoten en regelsets. Doordat wij alles onder één dak aanbieden, hoeven klanten niet verder te zoeken. Dit scheelt tijd én geld. Wel zo handig!” aldus Martijn Nijmeijer.

Van ziekenhuizen tot scholen en hotels

Martijn Nijmeijer: “Technische Unie heeft dit jaar zestig E prefab-projecten gerealiseerd: van elektrotechniek in hotels tot aan het maken van kabelgoten voor kluisjes op middelbare scholen, waarin stopcontacten en USB-opladers werden geinstalleerd. Ook hebben we vrijwel alle elektrotechniek in het Amphia-ziekenhuis in Breda geprefabriceerd aangeleverd. Denk hierbij aan schakelmateriaal, bedwandpanelen, verlichting, sturingskasten, zonwering en lasdozen waarin schakelingen al zijn verwerkt. Op deze manier hoeft de monteur het alleen maar aan te sluiten. Dit scheelt veel tijd en verlaagt kosten.”

Advies op maat

Meer weten over de mogelijkheden van prefab bij Technische Unie en Ubel? Download gratis onze folder of stuur een e-mail naar prefab@technischeunie.com. Wij adviseren u graag over allerhande prefab-oplossingen en denken met u mee.

Download prefab folder

Lees meer over:

Gerelateerd

Installatiegemak: Technische Unie levert prefab stekerbaar schakelmateriaal

Installatiegemak: Technische Unie levert Prefab stekerbaar schakelmateriaal

Technische Unie introduceert prefab stekerbaar schakelmateriaal, wat zorgt voor meer gemak en flinke tijdswinst bij het installeren. Het geprefabriceerde schakelmateriaal wordt kant en klaar geleverd voor stekerbare montage. Er zijn verschillende artikelen uit voorraad leverbaar.

EXPO15 Dienstenplein: De nieuwe ErP-richtlijn 2015

EXPO15 Dienstenplein: De nieuwe ErP-richtlijn 2015

Op het benedendek van onze EXPO15-boot kunt u naast onze vertrouwde opstelling van de verschillende leveranciers kennismaken met mogelijkheden van onze dienstverlening. Onder de noemer ‘Ontdek de wereld van het gemak’ presenteren we onder meer de nieuwe ErP-richtlijn 2015.

EXPO15 Dienstenplein: MijnCatalogi

EXPO15 Dienstenplein: MijnCatalogi

Op het benedendek van onze EXPO15-boot kunt u naast onze vertrouwde opstelling van de verschillende leveranciers kennismaken met mogelijkheden van onze dienstverlening. Onder de noemer ‘Ontdek de wereld van het gemak’ presenteren we onder meer ‘Mijn Catalogi’.