• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Praktijkcase: Technische Unie zet Florensis in de kleren

Florensis

Tuinbouwgigant Florensis koos onlangs voor de levering van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) voor Technische Unie, vooral vanwege onze efficiënte orderafhandeling en geavanceerde webshop. Een praktijkcase:

Eén leverancier voor alle artikelen

Florensis – locatie Hendrik Ido Ambacht - werkte al op kleine schaal samen met Technische Unie en kocht onder andere kleine lampen, batterijen en andere artikelen bij ons. Uiteraard deed Florensis ook zaken met andere leveranciers, bijvoorbeeld voor PBM en technische onderdelen, zegt Geurt van de Haar, supervisor Logistics & Purchase bij Florensis. "In totaal hadden we een stuk of acht leveranciers. Dat wilden we terugbrengen tot één leverancier voor alle artikelen – vooral werkkleding en overige PBM, maar dus ook lampen en dergelijke."

Complete PBM-pakket

Die ene leverancier werd Technische Unie. "Voornamelijk," zegt Geurt, "vanwege de webshop en de snelle orderafhandeling. Onlangs is de koppeling tussen de webshop van Technische Unie en onze systemen tot stand gebracht, wat voor ons prettig werken is." Technische Unie stak de medewerkers van Florensis in nieuwe werkkleding van Fristads Kansas. Ook leverden we allerhande andere PBM als oordopjes, stofmaskers en werkschoenen.

Luisteren naar de klant

Vertegenwoordiger Jacco van der Stigchel spreekt van een "tamelijk unieke overeenkomst. Florensis is geen traditionele Technische Unie-klant, en we hebben volgens mij ook haast geen klanten die overwegend PBM bij ons afnemen." Luisteren naar wat de klant wil is volgens Jacco de sleutel tot succes. "Toen ik bij Florensis kwam praten, had ik niet één van onze producten bij me. Ik kwam in eerste instantie niks brengen, maar iets halen. Ik wilde maar één ding weten: wat willen jullie? Toen bleek dat onze standaard dienstverlening aan al hun wensen voldeed."

Meer weten? Bekijk ons PBM-assortiment

Over Florensis

Florensis is een innovatief tweedegeneratie familiebedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht, opgericht in 1941. Het bedrijf met vestigingen in Europa en ver daarbuiten, heeft inmiddels wereldwijd haar sporen verdiend als veredelaar en leverancier van uitgangsmateriaal aan professionele kwekers. Met ruim 2.000 medewerkers produceren en distribueren zij per jaar meer dan 900 miljoen jonge planten uit zaad en stek.

Lees meer over:

Gerelateerd

Praktijkcase: Nieuwe verlichting voor hoofdperron Maastricht

Station Maastricht

Licht NL, Technische Unie Maastricht en Electro Duyckers BV realiseerden samen de nieuwe verlichting van station Maastricht. Het hoofdperron is nu voorzien van eigentijdse en milieubewuste LED-verlichting: het juiste spoor voor de toekomst.

Hoe kiest u de juiste werkschoenen?

Kies de juiste werkschoenen

Veel mensen lopen op verkeerde werkschoenen. Vaak kopen mensen te zware of te warme veiligheidsschoenen voor het werk dat ze doen. Door het dragen van de verkeerde werkschoenen kan men allerlei klachten krijgen, of zelfs gevaar lopen! Wij vroegen onze Productmanager Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM), Marco Horsman, om zijn beste tips met ons te delen.

Veiligheid in goede handen

Veiligheid in goede handen: inbraakpreventie, brandpreventie en veilig werken

In de maand november besteden wij extra aandacht aan veiligheid. Veiligheid thuis, op kantoor en op de werkvloer. We gaan deze maand onder andere in op inbraakpreventie, brandpreventie en veilig werken.

Online applicatie RI&E Bouwnijverheid draagt bij aan veilig werken

Online applicatie RI&E Bouwnijverheid draagt bij aan veilig werken

De Arbowet eist van werkgevers dat zij een actuele risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) opstellen. Om werkgevers in de bouw te helpen aan deze verplichting te voldoen, hebben Bouwend Nederland, NOA, FNV en CNV Vakmensen de online applicatie RI&E Bouwnijverheid laten ontwikkelen door Arbouw.