• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Pick Up Point Zwaagdijk opent haar deuren

Technische Unie Pick Up Point Zwaagdijk vanaf 1 september 2016 geopend

Vanaf 1 september kunt u gebruik maken van ons nieuwe Pick Up Point Zwaagdijk in Noord-Holland. In Zwaagdijk kunt u snel uw bestelde materialen ophalen. Deze extra service is ondergebracht bij KaRo BV, een toeleveringsbedrijf voor de (glas)tuinbouw. De medewerkers van KaRo zorgen voor de uitgifte van de goederen.

Hoe gaat het in z’n werk?

Materialen die voor 17.30 uur zijn besteld, liggen de volgende dag voor u klaar in Zwaagdijk. Een extra voordeel is dat de bestellingen die op vrijdag voor 17.30 uur zijn geplaatst, al op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur opgehaald kunnen worden. Op deze locatie is geen voorraad aanwezig.

Waar vindt u ons?

Het nieuwe Pick Up Point Zwaagdijk is te vinden in Zwaagdijk-Oost op Tulpenmarkt 4 (op het ABC-bedrijventerrein nabij het Distributiecentrum van Action). De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Meer informatie

Voor vragen en/ of bestellingen kunt u contact opnemen met Verkoopkantoor Alkmaar, via 072 - 567 67 67 of alkmaar@technischeunie.com. Uw bestelling kunt u ook via onze website technischeunie.nl laten afleveren op dit adres.

We hopen u binnenkort in Zwaagdijk van dienst te kunnen zijn!

Gerelateerd

Nieuw! Online uw bestelling volgen

Waar is uw bestelling? Vanaf nu weet u precies wanneer uw order wordt geleverd.

Nieuw: Pick Up Point Hoofddorp

Nieuw: Pick Up Point Hoofddorp

Sinds 3 april is in Hoofddorp het vierde pick-up point van Technische Unie geopend. In Hoofddorp kunt u snel uw bestelde materialen ophalen. Deze extra service is ondergebracht bij verfgroothandel Sikkens Van Eijk. De medewerkers van Sikkens Van Eijk zorgen voor de uitgifte van de goederen.

Nieuw: Pick Up Point Axel

Nieuw: Pick Up Point Axel

Snel uw bestelde materialen ophalen? Vanaf nu kunt u gebruik maken van ons nieuwe Pick Up Point Axel in Zeeuws Vlaanderen. Deze extra service is ondergebracht in het pand van Naeye Logistics.

Klantverhaal: de revolutie van PlantLab in voedselproductie

PlantLab Technische Unie

PlantLab ontwikkelt mogelijkheden voor het kweken van planten in een volledig controleerde omgeving. In het nieuwe pand in ’s-Hertogenbosch krijgen de groeiambities van dit innovatieve bedrijf alle ruimte. Technische Unie maakte het mede mogelijk om alles op tijd operationeel te krijgen.

'Grotere projecten realiseren als ZZP’er door combineren specialismen'

MdW Machineservice installeert schakelkast

MdW Machineservice bouwde een nieuwe schakelkast voor de industriële friteuse van Vishandel Van Meines. Eigenaar Michel de Wit werkte hierbij nauw samen met een aantal andere ZZP’ers en koos voor de betrouwbare dienstverlening van Technische Unie. “Door het combineren van specialismen kun je als ZZP’er ook de grotere projecten realiseren.”