• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Ontvangt u onze e-mails nog steeds na 25 mei?

Vanmiddag heeft u een belangrijke e-mail van ons ontvangen. We vragen daarin uw toestemming op de ontvangst van toekomstige e-mailberichten. 

Uw reactie op dit bericht is vereist

Zonder toestemming ontvangt u na de deadline van 25 mei 2018 geen aanbiedingen, uitnodigingen voor evenementen, etc. meer. Ook onze nieuwsbrieven en die van Thuiscomfort.nl worden zonder tijdige reactie niet meer naar u verzonden.

Dit loopt u anders mis

Graag houdt Technische Unie u als belangrijke relatie op de hoogte van relevante ontwikkelingen op uw vakgebied. Zo berichten we u over de laatste updates uit de installatiebranche, tech-nieuws en informatie over productlanceringen. We nodigen u uit voor de TU Boot of het Industrie Event en andere evenementen, cursussen en trainingen. En we informeren u over de meest aantrekkelijke acties en aanbiedingen.

Dit kunnen wij onder de nieuwe AVG-privacyregelgeving alleen blijven doen als u ons via de vandaag verstuurde e-mail toestemming verleent hiermee door te gaan.

FAQ

Heeft u vragen over het verlenen van toestemming voor de ontvangst van e-mails na 25 mei 2018? Kijk op onze pagina met veelgestelde vragen.

We hopen uw toestemming om te blijven mailen snel tegemoet te zien!

Lees meer over: