• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nu online: de Technoscoop van november 2017

Technoscoop november 2017

Binnenkort ligt de novembereditie van ons productmagazine Technoscoop op de mat. Een greep uit de onderwerpen van deze maand:

Professionals onder elkaar! (p4)

"Alles voor de professional. Daar staan we voor!", aldus Jan Ferwerda, directeur Technische Unie. De balans tussen kwaliteit en tijd blijft dé uitdaging voor de installateur. De dienstverlening van Technische Unie houdt niet op bij een uitgebreid assortiment en tijdsbesparende logistieke diensten. Hij geeft in zijn voorwoord enkele voorbeelden hiervan.

Nieuwe EPLAN plugin beschikbaar (p4)

EPLAN is een wereldwijd toonaangevend engineerings- en tekenplatform voor de industriële elektrotechniek. Technische Unie stelt een plug-in beschikbaar waardoor een groot deel van ons assortiment direct te selecteren is in het programma.

Veel productnieuws

Zoals u gewend bent staat ook deze editie van Technoscoop weer boordevol duurzaam productnieuws. Van productinnovaties tot slimme oplossingen. Mocht u een editie gemist hebben, of een artikel nog eens willen nalezen, dan kunt u daarvoor terecht op de pagina Technoscoop.

Lees Technoscoop online

Lees Technoscoop november 2017 als PDF

Lees meer over:

Gerelateerd

Lees de nieuwe Technoscoop van juli-augustus 2017

Technoscoop juli 2017

Binnenkort ligt de juli-augustus editie van ons productmagazine Technoscoop op de mat. Technoscoop is ook direct online te lezen. 

Nu online: de Technoscoop van juni 2017

Nu online: de Technoscoop van juni 2017

Verduurzamen is de maanden mei en juni het thema bij Technische Unie, u heeft het vast al gemerkt. Vandaar dat het nieuwe nummer van Technoscoop helemaal in het thema van duurzaamheid staat.

Nu online: de Technoscoop van mei 2017

Nu online: de Technoscoop van mei 2017

Deze week is de nieuwe Technoscoop weer verschenen. In dit voorjaarsnummer hebben we veel aandacht voor duurzaamheid. De maanden mei en juni staan bij Technische Unie namelijk in het teken van verduurzamen. In deze Technoscoop vindt u daarom veel duurzame producten en oplossingen.