• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuw: Pick Up Point Axel

Nieuw: Pick Up Point Axel

Snel uw bestelde materialen ophalen? Vanaf nu kunt u gebruik maken van ons nieuwe Pick Up Point Axel in Zeeuws Vlaanderen. Deze extra service is ondergebracht in het pand van Naeye Logistics.

Hoe gaat het in z’n werk?

Kies op onze website het Pick Up Point in Axel als afleveradres. Bij het Pick Up Point haalt u vervolgens uw bestellingen af, er is geen voorraad aanwezig.

Waar vindt u ons?

Het nieuwe Pick Up Point Axel is te vinden op Meekrapweg 12 in Axel. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur.

We hopen u binnenkort in Axel van dienst te zijn!

Gerelateerd

Klantverhaal: de revolutie van PlantLab in voedselproductie

PlantLab Technische Unie

PlantLab ontwikkelt mogelijkheden voor het kweken van planten in een volledig controleerde omgeving. In het nieuwe pand in ’s-Hertogenbosch krijgen de groeiambities van dit innovatieve bedrijf alle ruimte. Technische Unie maakte het mede mogelijk om alles op tijd operationeel te krijgen.

'Grotere projecten realiseren als ZZP’er door combineren specialismen'

MdW Machineservice installeert schakelkast

MdW Machineservice bouwde een nieuwe schakelkast voor de industriële friteuse van Vishandel Van Meines. Eigenaar Michel de Wit werkte hierbij nauw samen met een aantal andere ZZP’ers en koos voor de betrouwbare dienstverlening van Technische Unie. “Door het combineren van specialismen kun je als ZZP’er ook de grotere projecten realiseren.”

Pick Up Point Zwaagdijk opent haar deuren

Technische Unie Pick Up Point Zwaagdijk vanaf 1 september 2016 geopend

Vanaf 1 september kunt u gebruik maken van ons nieuwe Pick Up Point Zwaagdijk in Noord-Holland. In Zwaagdijk kunt u snel uw bestelde materialen ophalen. Deze extra service is ondergebracht bij KaRo BV, een toeleveringsbedrijf voor de (glas)tuinbouw. De medewerkers van KaRo zorgen voor de uitgifte van de goederen.