• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Nieuw: RHEINZINK Vergaarbakken XL

Nieuw: RHEINZINK Vergaarbakken XL

RHEINZINK introduceert nieuwe XL vergaarbakken met een diameter van 100 millimeter.

Breed vergaarbakkenassortiment

RHEINZINK heeft een zeer breed vergaarbakkenassortiment bestaande uit meer dan 10 verschillende modellen met uitloopdiameters van 60, 70, 80 en 100 millimeter. De vergaarbakken hebben allemaal dezelfde afmeting, onafhankelijk van de uitloopdiameter.

XL vergaarbak 20 procent groter

RHEINZINK introduceert nu de vergaarbak XL, voor de uitloopdiameter 100 millimeter. De vergaarbak is circa 20 procent groter dan het oude model en staat hierdoor in betere verhouding tot de buis. Omdat de vergaarbak groter is, is de uitloop op 30 millimeter vanaf de achterzijde geplaatst, gelijk aan de beugelafstand. Een sprongstuk is daarom niet meer nodig. De vergaarbak XL is alleen leverbaar voor de 100 millimeter uitloop.Log in om verder te lezen

Gerelateerd

Zinken dakrand zonder te solderen met Rheinzink

Zinken dakrand zonder te solderen met Rheinzink

Platte daken worden het mooiste afgewerkt met een zinken deklijst. Rheinzink heeft 10 standaard deklijsten in het assortiment die zonder te solderen zijn te monteren.

Nieuw! De RHEINZINK Maatwerkcalculator

Nieuw! De RHEINZINK Maatwerkcalculator voor deklijsten,deklijsten en felsbanen op maat

Vanaf nu kunt u op de website van Technische Unie dakgoten, deklijsten en felsbanen tekenen, calculeren en bestellen met de RHEINZINK Maatwerkcalculator.

Vakkennis over multifunctionele daken verzameld op online platform

Vakkennis over multifunctionele daken verzameld op online platform

Op het online platform Multifunctioneledaken.nl is vakkennis voor de aanleg van multifunctionele daken verzameld. Het doel is om, door middel van een combinatie van groene-, gele-, rode en blauwe oplossingen, de versteende stad veranderen in een leefbare metropool geschikt voor de toekomst, opgewassen tegen klimaatveranderingen.

Trend: verharding van de tuin

Trend: verharding van de tuin

Mensen willen meer groen, maar tuinieren doen ze niet van harte. Gevolg is ‘een verharding van tuin’. Dat blijkt uit een onderzoek naar tuinen en tuinieren, getiteld Tussen groen en grijs, die het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) op 7 juli heeft gepubliceerd.