• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Met je kantoor op de bouwplaats van Westfield Mall of the Netherlands

Werken bij Technische Unie, maar dan op de bouwplaats van Westfield Mall of the Netherlands. Het is de baan van Ed Huffman, Projectmedewerker Bouwplaatslogistiek. “Eigenlijk sta ik volledig in dienst van onze klant.”

Op de bouwplaats van Westfield Mall of the Netherlands staat het kantoor van Ed Huffman. Als projectmedewerker Bouwplaatslogistiek werkt hij bij Technische Unie, maar staat volledig in dienst van Energie Techniek B.V..

Nooit misgrijpen op locatie

“Mijn dagelijkse werkzaamheden concentreren zich vooral op het aannemen, controleren en verdelen van de vracht die op de bouwplaats komt. Ik bezorg het materiaal zo dicht mogelijk bij de monteurs. Werken ze in de kelder? Dan bezorg ik het in de kelder. Ook hou ik de voorraad bij van het generiek materiaal, zoals schroeven en pluggen. De bestellijst geef ik daarna door aan het kantoor van Energie Techniek. Ik hou een oogje in het zeil en zorg dat de monteurs nooit misgrijpen.”

Flinke tijdbesparing per monteur

“Op dit moment zijn we met z’n tweeën op de bouwplaats als projectmedewerkers Bouwplaatslogistiek. We besparen elke monteur een uur per dag! Dat is met zo’n 50 monteurs toch fors te noemen. Het is ook niet vreemd natuurlijk. Ga maar eens zelf een doosje schroeven halen. Je wil toch even bijpraten met je collega’s, een kopje koffie drinken: je bent zo een uur verder!

Geen zoektocht meer

“Ik ben dus tussenpersoon om te ondersteunen. Zo hoeven de monteurs niet zelf te zoeken in de voorraad. Hen kost dat hartstikke veel tijd, terwijl ik precies weet waar alles ligt. Ik beheer vijf opslagcontainers waar ik alles kan bijhouden en verdelen. Zo doe ik dat nu al een half jaar.”

Maatwerk voor iedere klant

“Met Energie Techniek hebben we van tevoren afgesproken welke taken ik op me neem. Dat verschilt per klant. Zo heb ik bij de vorige klant niet alleen de voorraden bijgehouden, maar ook meteen de bestellingen geplaatst. Voor iedere klant leveren we uiteindelijk toch maatwerk.”

Ook een medewerker van Technische Unie op uw bouwplaats?

Wilt u ook efficiënt materialen ontvangen, voorraadkosten verminderen en faalkosten reduceren? Maak dan gebruik van onze logistieke services op locatie! Geheel op maat én waar u maar wilt. Vraag uw contactpersoon naar de mogelijkheden.

Lees meer over deze dienst

Gerelateerd

Vijf manieren om uw magazijn te ordenen

Met deze tips zorgt u ervoor dat uw magazijn goed op orde is als de projecten weer starten.

De bouwvak is (bijna) weer voorbij, tijd om uw magazijn wat aandacht te geven! Met deze tips zorgt u ervoor dat uw magazijn goed op orde is als de projecten weer starten.

Spoedservice voor Erasmus MC

Samenwerken is nu belangrijker dan ooit. Ook SPIE is een essentiële schakel in deze uitdagende tijden. Voor het Erasmus Medisch Centrum heeft SPIE met spoed een Externe Triage Unit technisch ingericht. De 24/7 calamiteitenservice van Technische Unie hielp ze hierbij.

Samen maken we het mogelijk

De installatiebranche staat niet bij de vitale of cruciale beroepen. Maar wij vinden wel degelijk dat u een cruciaal beroep heeft. Nederland heeft u nodig om te blijven draaien. Want u zorgt ervoor dat het licht blijft branden, dat er altijd warm water is en dat fabrieken belangrijke producten blijven produceren. Nederland heeft u keihard nodig. Zeker nu!

Technische Unie Industrie staat voor u klaar

Bent u werkzaam in de industrie? Heeft u interesse in ontzorging, een efficiënter bedrijfsproces én kostenreductie? Technische Unie biedt advies en services op maat voor de gehele product lifecycle van machines. Lees verder en ontdek wat wij verder voor u kunnen betekenen.

“De netwerkmeter levert mij bij grote projecten tijdwinst van 1 dag op!”

“De netwerkmeter levert mij bij grote projecten tijdwinst van 1 dag op!”

Sinds kort is het ook mogelijk om bij Technische Unie een netwerkmeter van Fluke te huren. Hiermee kunt u een datanetwerk professioneel doormeten. Elektrotechnisch installateur Rick Muilwijk van A+R Elektrotechniek heeft al meerdere malen gebruikgemaakt van de meterverhuurservice. Hoe heeft hij dit ervaren?

SALES005-convenant ondertekend door Technische Unie

Vanaf 2020 is de nieuwe ketenstandaard SALES005 van kracht. Technische Unie is een van de eerste marktpartijen die de nieuwe standaard ondersteunt. Op 29 augustus 2019 ondertekenden Maurice van Dort, relatiemanager bij Ketenstandaard Bouw en Installatie, en Sjoerd Sipkema, manager E-Business bij Technische Unie het bijbehorende SALES005-convenant.

Maximaal bestelgemak met een OCI-koppeling

Maakt u al gebruik van een Enterprise Resource Planning (ERP)-pakket? Dan weet u vast van de mogelijkheden om makkelijk en snel via deze software bij ons te bestellen. Maar wist u dat u met een Open Catalogue Interface (OCI)-koppeling extra gemak heeft?

Sociale werkplaats levert secuur prefabwerk voor Breman Hasselt

Toen Breman Hasselt een bouwproject startte van 129 woningen was hun wens duidelijk: zo min mogelijk afval en logistiek “loopuren” op de bouwplaats. Samen met Technische Unie kwamen ze tot een maatwerkproject waarbij maatschappelijk ondernemen een grote rol speelt.

Breman kiest voor efficiënt proces met Nachtlevering in serviceauto

De Breman Installatiegroep is een landelijk werkende groep van 36 gespecialiseerde installatiebedrijven. Breman werkt met gemotiveerde medewerkers die snelle en flexibele dienstverlening bieden. Ontdek hoe Nachtlevering in serviceauto hen hierbij helpt.

Verlaagt u al kosten met prefab?

Martijn Nijmeijer is sinds drie jaar Projectmanager Business Development prefabricatie bij Technische Unie. Een veelzijdige functie waarbij hij dagelijks met een team specialisten om de tafel zit voor de beste oplossingen op het gebied van prefab.

Duurzame samenwerking met Van Dorp: ‘De raderen draaien!’

Begin dit jaar is Van Dorp gestart met het beheer en onderhoud voor Technische Universiteit Delft. Het partnerschap is aangegaan voor een periode van tien jaar. Van Dorp verzorgt service en preventief onderhoud, zowel E, W als bouwkundig. Technische Unie helpt om dit makkelijk en duurzaam te laten verlopen.

Van Dorp: 'Duurzaam bouwen moet tussen je oren zitten'

Duurzaamheid is in de bouw inmiddels bijna net zo belangrijk als de prijsstelling. Een mooi praktijkvoorbeeld van de toepassing en implementatie van duurzame inzichten is Van Dorp. Technische Unie werkt nauw samen met Van Dorp voor advies en ondersteuning bij het verduurzamen van nieuwbouw en renovatie.