• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Legrand LCS3: Nieuwe bekabelingsoplossingen voor datanetwerken

Legrand LCS3

Legrand, specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuren, introduceert LCS3: het nieuwe assortiment bekabelingsoplossingen.

Met dit complete aanbod in koper- en glasvezelsystemen beantwoordt Legrand aan de groei van datavolumes, de verveelvoudiging van netwerken en hogere netwerksnelheden.

Prestatie, schaalbaarheid en efficiëntie

LCS3 geeft netwerken meer prestaties, schaalbaarheid en efficiëntie. Dankzij de nieuwe RJ45 connectoren en betere glasvezel connectoren werkt LCS3 sneller, maar LCS3 introduceert ook modulariteit. De panelen combineren bijvoorbeeld koper en glasvezel. Dit vergroot het aantal connectiepunten in de kast. Ook wordt de energie geoptimaliseerd door de serverracks met een nieuwe serie PDU’s. Door het nieuwe vergrendelingsysteem van connectoren en cassettes voor automatische extractie is het makkelijker om te installeren én te onderhouden.

LCS3 bevat nog meer innovaties, zoals modulaire cassettesystemen of een nieuwe kabellasser voor glasvezel connectoren. Alle koperverbindingen in het assortiment zijn bovendien PoE+ gecertificeerd en PoE++ ready.

Bekijk in webshop

Blijf op de hoogte

Benieuwd naar de nieuwste producten, nieuwsberichten en aanbiedingen? Met de nieuwsbrief van Technische Unie bent u altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Aanmelden nieuwsbrief

Lees meer over:

Gerelateerd

Eerste stap richting duurzaamheid met EMS CX3 van Legrand

Weten wat uw bedrijf verbruikt is een essentiële eerste stap. Supervisie, vooral de controle op afstand van de schakel- en verdeelinrichting, is de tweede én nog belangrijkere stap. Daarom introduceert Legrand EMS CX3: een nieuw laagdrempelig, innovatief en universeel energiebeheersysteem, dat zorgt voor controle en beheer van het energieverbruik.

Voorkom nesting van ongedierte met Legrands Cablofil draadgoot

De specifieke omgevingsfactoren in de Food & Beverage stellen hoge eisen aan kabels en toebehoren. Ze moeten bestand zijn tegen hitte, vocht, elektromagnetische verstoring, reinigingsmiddelen en mechanische of chemische belasting. Daarnaast is hygiëne uiteraard van groot belang.

Verbonden met de toekomst: Zyxel biedt complete netwerkoplossing

Connectivity is een steeds belangrijker onderwerp binnen de installatiebranche. Uw klanten vragen om een betrouwbare en veilige verbinding. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met de netwerkoplossingen van Zyxel.

Een UPS van Legrand biedt zekerheid van continue stroomvoorziening

UPS van Legrand

Vaak zijn stroomstoringen in Nederland van korte duur, maar ze kunnen grote gevolgen hebben voor uw netwerk en apparatuur. Een UPS-systeem beveiligt tegen dergelijke korte spanningsdippen of -onderbrekingen. Dankzij deze beveiliging kan bij een spanningsonderbreking tijdig ingegrepen worden, zodat geen belangrijke data verloren gaan of geen gevaarlijke situaties ontstaan.

GWO Snap-on wandgootsysteem uitgebreid met inklikbare led deksels

GWO Snap-on wandgootsysteem uitgebreid met inklikbare led deksels

Na de introductie vorig jaar van de revolutionaire Van Geel GWO Snap-on stalen wandgoten met direct inklikbaar schakelmateriaal, breidt Legrand Nederland haar assortiment nu uit met inklikbare led deksels.

Nieuwe CPR uitgesteld naar juli 2016

Nieuwe CPR uitgesteld naar juli 2016

In overleg tussen CEN-Cenelec en de Europese Commissie is afgesproken dat de Europese norm EN 50575, de norm voor kabels die onder de CPR vallen, ingaat op 1 juli 2016. In eerdere discussies en publicaties heeft de Europese Commissie gesproken over een ingangsdatum van 1 december 2015.

IK-3 vloerdoos: oplossing voor lage inbouwdiepte

IK-3 vloerdoos: de oplossing voor lage inbouwdiepte

De ruimte onder de vloer wordt steeds beperkter, in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. Met de IK-3 vloerdoos biedt Legrand een ideale en flexibele oplossing om met een minimale inbouwdiepte (hoogte 50 mm) onder de vloer te kunnen werken.