• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Legrand P31+, de kabelgoot met alleen maar pluspunten

Met het P31+ kabelgootsysteem biedt Legrand een nog innovatiever en uitgebreider programma aan. Daardoor is voor iedere situatie een passende oplossing om de installatie te vergemakkelijken. Kortom: een kabelgoot met alleen pluspunten.

Pluspunt 1: geoptimaliseerd en uitgebreid programma

Door de meerdere typen kabelgoten is er een ruimere keuze, deze zorgt voor een passende oplossing in iedere toepassing en omgeving. Er zijn twee basisversies met geïntegreerde koppeling: de P31⁺ MF Auto met automatische klikkoppeling en de P31+ MF met koppeling met schroeven. Daarnaast zijn er koppelplaten voor zware tot extra zware kabellast. De kabelgoten hebben een industrieel design, uitgevoerd in hoogtes 25, 60 en 100 mm. /p>

Naar de snelkeuzelijst >>

Naar de conversietool >>

Pluspunt 2: geïntegreerd automatisch koppelingssysteem

Het klikkoppelingssysteem van kabelgoot P31+, type MF Auto, is uitgerust met een geïntegreerde verbinding en een automatisch veermechanisme. Schroefloos monteren zorgt overal en in alle omstandigheden voor een snelle en veilige verbinding. Ook horizontaal, zijwaarts vastklikken is mogelijk. Ideaal wanneer er gewerkt moet worden in een beperkte ruimte onder het plafond! Een extra pluspunt is de mogelijkheid om, wanneer nodig, de kabelgoten te demonteren.

Pluspunt 3: geavanceerde bodemdoordrukking

De geavanceerde bodemdoordrukking van P31+ kabelgoten draagt bij aan het robuuste ontwerp. De solide goot buigt minder door onder hogere kabellast. Bovendien verlaagt het doordachte bodempatroon het risico op beschadiging van uw kabels.

Pluspunt 4: innovatieve hulpstukken

Alle hulpstukken zijn uitgerust met een vernieuwd inschuifsysteem. Het maakt het geheel extra montagevriendelijk, met nog sneller te koppelen (afgekorte) kabelgoten. Door het toegevoegde vervalstuk is het mogelijk over te gaan van horizontale naar een verticale montage, om bijvoorbeeld om een brugverbinding te maken tussen installatiekasten. Een universele deksel voor alle hulpstukken is nu toepasbaar op alle hoogtes.

Daarnaast is het systeem waar nodig uitwisselbaar met de bestaande Legrand P31 kabelgoten en daarmee maakt het de overstap van des te gemakkelijker. Voor de creatie van een volledige materiaallijst, maakt u gebruik van de P31+ calculatietool, in slechts 4 stappen stelt u gemakkelijk een lijst samen.

Download de P31-brochure als PDF

Brochure P31+ Legrand

 

Voordelen Legrand P31+ kabelgoten op een rij:

  • Nieuw geïntegreerd automatisch koppelingssysteem
  • Geavanceerde bodemdoordrukking
  • Geoptimaliseerd en nog uitgebreider programma
  • Hulpstukken: innovatief, compleet en montagevriendelijker
  • Uitwisselbaar met huidige P31

 

Bestel direct P31+

Lees meer over:

Gerelateerd

Legrand Cable Management Solutions in RVS voor de F&B-industrie

Legrand, de specialist in Cable Management-oplossingen voor Food & Beverage, biedt met de P31+ kabelgoten en Cablofil-draadgoten een compleet en gecertificeerd systeem in RVS dat voldoet aan de hygiënische eisen en wereldwijd toepasbaar is.

SMISSLINE TP van ABB: eenvoudig installeren aanrakingsveilig distributiesysteem

SMISSLINE TP is een volledig aanrakingsveilig en flexibel railsysteem voor omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan beschikbaarheid. Het steekbare railsysteem garandeert dat apparatuur en componenten onder spanning kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd.

Smart Ceiling voor Smart Building

Smart building vereist een andere netwerkinfrastructuur dan we gewend zijn. In hedendaagse netwerken zijn we gewend de netwerkaansluitpunten te plaatsen in wanden, wandgoten en vloerdozen. Maar voor de toekomst is dit niet meer genoeg!

Omron V430-F Industriële Ethernet-barcodelezer herdefinieert de markt

De V430-F herdefinieert de markt van beeldvormers als de kleinste IP65/67-geclassificeerde echt-industriële ethernet-barcodelezer.

Vari-MaTriX: de dunste Cat. 6A UTP koperkabel op de markt

Alles wordt smart. Gebouwautomatisering zorgt voor een enorme toename van data over IP en ethernet. Met de nieuwe Vari-MaTriX kabel speelt Panduit in op deze razendsnelle ontwikkelingen en biedt hiermee een toekomstzekere investering.

Een gestroomlijnde wandgoot die past bij elk project

Een wirwar van kabels op kantoor, daar zit niemand op te wachten. In een moderne werkomgeving horen flexibel verplaatsbare aansluitingen voor energie en data. De strak vormgegeven wandgoot BR65 van Hager past bij de eisen van een moderne kantooromgeving.

Versimpel energie-efficiëntie met M4M netwerkanalysers van ABB

Als er één thema is dat volop in de belangstelling staat dan is het wel verduurzaming. Door energie real-time en nauwkeurig te monitoren en te analyseren zet u hiermee een belangrijke stap met meer efficiëntie en betere prestaties. ABB biedt hiervoor sinds kort een connected totaaloplossing: de M4M netwerkanalyser.

Blokkeer ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk

Elk apparaat dat op een USB-poort wordt aangesloten, kan mogelijk malware verspreiden, gevoelige gegevens stelen of apparatuur beschadigen. Een eenvoudige oplossing is om die poorten te blokkeren met de SmartKeeper-producten van Panduit.

Vernieuwd assortiment binnenposten Classe 100

De Classe 100 binnenposten zijn stevig onder handen genomen! Dit resulteert in een innovatief assortiment met een modern design. Mét onder andere: wifi-verbinding. Hierdoor blijft uw klant altijd en overal verbonden met zijn woning.

Klaar voor de nieuwste IT toepassingen met Rittal TS-IT Netwerk- en Serverkasten

Rittal TS-IT Netwerk- en Serverkasten

Het succes van het Rittal TS IT rack? De hoogwaardige basismaterialen en de veelzijdigheid van de productaccessoires. Zo kunt u de functionaliteit altijd uitbreiden en aanpassen.

Legrand introduceert Lighting Management

Legrand introduceert Lighting Management

Lighting management van Legrand zorgt ervoor dat op het juiste moment de juiste hoeveelheid licht aanwezig is. Niet alleen betrouwbaar maar vooral comfortabel!

LCS³: Modulaire bekabelingsoplossingen voor datanetwerken

Legrand lanceert met de LCS³ een compleet assortiment bekabelingsoplossingen. Met dit aanbod beantwoordt Legrand aan onder andere de groei van datavolumes in gebouwen en hogere netwerksnelheden.

Realiseer een Gigabit dataverbinding over bestaande coaxbekabeling

Met de huidige INCA producten van Hirschmann Multimedia is het nu nóg eenvoudiger om een Gigabit dataverbinding te realiseren over de bestaande coaxbekabeling.

KEOR SP: UPS Systeem voor eindgebruiker

Niets is zo vervelend als het WiFi-netwerk niet werkt door een stroomstoring. Of wanneer betalingstransacties aan de kassa in de supermarkt of in de online webshop mislukken om dezelfde reden. Met de Keor SP behoort dit tot het verleden.

Eerste stap richting duurzaamheid met EMS CX3 van Legrand

Weten wat uw bedrijf verbruikt is een essentiële eerste stap. Supervisie, vooral de controle op afstand van de schakel- en verdeelinrichting, is de tweede én nog belangrijkere stap. Daarom introduceert Legrand EMS CX3: een nieuw laagdrempelig, innovatief en universeel energiebeheersysteem, dat zorgt voor controle en beheer van het energieverbruik.

Voorkom nesting van ongedierte met Legrands Cablofil draadgoot

De specifieke omgevingsfactoren in de Food & Beverage stellen hoge eisen aan kabels en toebehoren. Ze moeten bestand zijn tegen hitte, vocht, elektromagnetische verstoring, reinigingsmiddelen en mechanische of chemische belasting. Daarnaast is hygiëne uiteraard van groot belang.

Verbonden met de toekomst: Zyxel biedt complete netwerkoplossing

Connectivity is een steeds belangrijker onderwerp binnen de installatiebranche. Uw klanten vragen om een betrouwbare en veilige verbinding. Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met de netwerkoplossingen van Zyxel.

Legrand LCS3: Nieuwe bekabelingsoplossingen voor datanetwerken

Legrand LCS3

Legrand, specialist in elektrische en digitale gebouweninfrastructuren, introduceert LCS3: het nieuwe assortiment bekabelingsoplossingen.

Een UPS van Legrand biedt zekerheid van continue stroomvoorziening

UPS van Legrand

Vaak zijn stroomstoringen in Nederland van korte duur, maar ze kunnen grote gevolgen hebben voor uw netwerk en apparatuur. Een UPS-systeem beveiligt tegen dergelijke korte spanningsdippen of -onderbrekingen. Dankzij deze beveiliging kan bij een spanningsonderbreking tijdig ingegrepen worden, zodat geen belangrijke data verloren gaan of geen gevaarlijke situaties ontstaan.

“De netwerkmeter levert mij bij grote projecten tijdwinst van 1 dag op!”

“De netwerkmeter levert mij bij grote projecten tijdwinst van 1 dag op!”

Sinds kort is het ook mogelijk om bij Technische Unie een netwerkmeter van Fluke te huren. Hiermee kunt u een datanetwerk professioneel doormeten. Elektrotechnisch installateur Rick Muilwijk van A+R Elektrotechniek heeft al meerdere malen gebruikgemaakt van de meterverhuurservice. Hoe heeft hij dit ervaren?

Draka en Technische Unie samen 250 jaar!

Draka en Technische Unie samen 250 jaar!

Voor Technische Unie en Draka is het een jubileumjaar. Samen bestaan we 250 jaar: Technische Unie 140 jaar en Draka 110 jaar. Deze prachtige mijlpaal laten we niet stilletjes voorbij gaan! We vieren dit graag met u samen.

TH Klimaatbeheersing: ‘Ons vertrouwen is gegroeid’

Een fysiek optimaal werk- en leefklimaat wordt aangestuurd vanuit het Gebouw Beheers Systeem. Centraal in dit systeem staat de klimaatregelkast. TH Klimaatbeheersing ontwerpt, bouwt en onderhoudt deze kasten vanuit een nieuw bedrijfspand in Nijkerk. Daarbij weten steeds meer klanten het bedrijf te vinden, van installateurs tot eindklanten.