• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Lees de nieuwe Technoscoop van juli-augustus 2017

Technoscoop juli 2017

Binnenkort ligt de juli-augustus editie van ons productmagazine Technoscoop op de mat. Technoscoop is ook direct online te lezen. 

Dit leest u nog meer in de nieuwe Technoscoop:

‘Alles op (zijn) tijd’ (pagina 4)

Jan Ferwerda, algemeen directeur van Technische Unie, geeft tips over hoe u deze zomer tijd kunt besparen.

De dienstverlenende groothandel (pagina 4)

Om onze klanten te ondersteunen bij het effectief en efficiënt organiseren van hun installatieproces bieden we een groot aantal diensten aan. In dit artikel lichten we een aantal van deze diensten toe. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord over onze 1-Uurserice?

Nieuwe CPR-regels voor kabels (pagina 6)

Met ingang van 1 juli 2017 moeten alle kabels die op de markt worden gebracht voor permanente installaties in bouwwerken voldoen aan de Europese CPR-norm EN 50575. In Nederland is hiervoor de NEN 8012 opgesteld. Installateurs moeten per geïnstalleerde kabel kunnen aangeven aan welke CPR-classificatie de kabel voldoet. We beantwoorden in dit artikel de meest gestelde vragen.

Veel productnieuws

Ook deze editie worden er weer veel nieuwe producten uitgelicht. Bekijk de vele productinnovaties tot slimme oplossingen.

Ga naar Technoscoop:

Lees online

Download als PDF

Of bekijk eerdere edities via de overzichtspagina Technoscoop.

Lees meer over:

Gerelateerd

Nu online: de Technoscoop van november 2017

Technoscoop november 2017

Binnenkort ligt de novembereditie van ons productmagazine Technoscoop op de mat. Een greep uit de onderwerpen van deze maand:

Nu online: de Technoscoop van juni 2017

Nu online: de Technoscoop van juni 2017

Verduurzamen is de maanden mei en juni het thema bij Technische Unie, u heeft het vast al gemerkt. Vandaar dat het nieuwe nummer van Technoscoop helemaal in het thema van duurzaamheid staat.

Nu online: de Technoscoop van mei 2017

Nu online: de Technoscoop van mei 2017

Deze week is de nieuwe Technoscoop weer verschenen. In dit voorjaarsnummer hebben we veel aandacht voor duurzaamheid. De maanden mei en juni staan bij Technische Unie namelijk in het teken van verduurzamen. In deze Technoscoop vindt u daarom veel duurzame producten en oplossingen.