• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

Win een ‘foute’ Technische Unie-kersttrui!

Wilt u er deze feestdagen warmpjes en in stijl bij zitten? Deel op onze Facebook-pagina uw ultieme kerstwens en maak kans op de enige echte ‘foute’ TU-kersttrui 2018.

Het ultieme kerstcadeau

Hij is warm. Hij is ruim (one size fits all). Hij is groen en geel, met vrachtwagens en TU-logo’s erin verwerkt. En hij is uniek. De TU-kersttrui 2018 is een echt collectorsitem. Met recht, want er wordt maar één exemplaar van gemaakt. Speciaal voor onze volgers op social media die zich deze Kerst geen beter cadeau kunnen wensen.

Deel uw kerstwens op onze Facebook-pagina

Wilt u de TU-kersttrui 2018 winnen? Laat dan uw ultieme kerstwens achter op onze Facebook-pagina. Dat mag een korte gedachte zijn. Het mag een afbeelding of een gifje zijn. Of neem een sfeervolle video op. Als het kerstgevoel er maar vanaf spat! Hoe ‘fouter’ en meer ‘over de top’, hoe beter…

Reageer uiterlijk 20 december

Meedoen kan tot en met donderdag 20 december 2018. De winnaar ontvangt na die dag zo snel mogelijk bericht over de overhandiging van de foute TU-kersttrui 2018. Zodat u deze nog tijdens de feestdagen kunt dragen!

Ga naar de Facebook-pagina en doe mee

Lees meer over: