• Voor 20.00u besteld, morgen geleverd*
  • Snelle levering op uw werkplek
  • Klantenservice

JUNG introduceert universele led draaidimmer

De universele led draaidimmers zijn toekomstgericht en energiebesparend. Ze zijn geschikt voor alle soorten belichting en intuïtief te bedienen. De instellingen kunnen worden vastgelegd. JUNG besteedt veel aandacht aan design. Nu tijdelijk 5 halen, 4 betalen!

JUNG led draaidimmer

Automatisch of handmatig instellen

De universele led draaidimmer werkt volgens het fase-aan of afsnijdprincipe. De instelling van het dimprincipe dat past bij de aangesloten verbruiker gaat automatisch of manueel middels de as van de draaiknop op het apparaat. Een gekleurde led toont de gekozen bedrijfsmodus. Ook het instellen van de minimale lichtsterkte gebeurt via de as. Als er geen nulleider beschikbaar is in de  installatie (2-draads), kan de dimmer ook zonder deze functioneren. Tevens is het mogelijk de inschakellichtsterkte vast te leggen. De aangesloten lichtbron wordt altijd ingeschakeld met een lampsparende softstart.

Dimmen via nevenunit

De bediening en het vastleggen van instellingen verloopt volgens het bekende principe ‘draaien of indrukken’. Meer mogelijkheden: met de nieuwe draaidimmer kan ook via een aangesloten nevenunit gedimd worden.

Nu 5 halen = 4 betalen!

Ter introductie van deze nieuwe dimmer. Zolang de voorraad strekt. Bestel of vraag ernaar bij uw Technische Unie verkoopkantoor.

Bekijk in webshop

JUNG DIMMER LED UNIVERSEEL

JUNG DIMMER 224 LEDUDD VP5

Lees meer over:

Gerelateerd

eNet SMART HOME: zonder verbouwing een huis vol comfort

eNet SMART HOME is hét systeem om een woning volledig te automatiseren. Comfortabel, slim, gemakkelijk, energie efficiënt. Met eNet bedient uw klant met één druk op de knop zijn verlichting, koffieautomaat, jaloezieën en verwarming. eNet is een draadloze oplossing om alle domotica te besturen, waar de gebruiker zich ook bevindt.